De Lilla ønsker alle en riktig god jul

Det uvirkelige året 2020 er snart ved veis ende. Et år der nye rutiner og nye måter å organisere arbeidshverdagen på for å bekjempe koronasmitte har stått i fokus. Men også et år der vi har klart å jobbe videre med å forbedre kundereisen og sikre kvaliteten i alle ledd i våre oppussingsprosjekter. Alle våre ansatte har stått på alt de kan, omstilt seg, fulgt koronaregler og jobbet på. Vi er ett De Lilla-Team, noe jeg er svært stolt av.

Pandemi har nå blitt et reelt punkt på selskapets risikoanalyse. Nye rutiner har fortløpende blitt oppdatert og kommunisert ut i hele organisasjonen ettersom nye retningslinjer og anbefalinger har kommet fra Oslo kommune. Vi har reorganisert måten vi gjennomfører prosjektmøter, kundemøter etc. på for å være færrest mulig deltagere til stede. Digitale befaringer og oppfølgingsmøter blir hyppigere brukt. Alle kontoransatte blir anbefalt bruk av hjemmekontor så langt det lar seg gjøre og har fått tilbud om tilpassing av hjemmekontor med skjermer, stoler med mer. Alle våre ansatte har full tilgang til antibac, munnbind, hansker og annet vernutstyr. Vi har gjort alt for å tilpasse oss og bidra i dugnaden for å bekjempe smitte.

Samtidig har vi klart å bygge videre på det solide fundament vi la i 2019 for videre vekst de neste årene gjennom fintuning av prosessene, kompetanseheving og gode ansettelser. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundereisen og sikre kvaliteten i alle ledd for å levere gode oppussingsprosjekter til kundene våre. Vi ser at tiltakene har virket gjennom at vi oppnår gode resultater i år.

Et annet lyspunkt for De Lilla er at mange ønsker nå å fornye sine hjem og oppussingsmarkedet har blomstret opp siden i sommer.  Vi er nesten fullbooket for januar allerede.  Kapasiteten etter jul fylles fort opp. Så har du planer om å pusse opp på nyåret kan det være lurt å være tidlig ute.

Nå tar vi snart en velfortjent juleferie og starter opp med ny giv i januar.

Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Julehilsen fra
Christian Engebretsen
Daglig leder

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss