Sommerhilsen

Mange ønsker å fornye sine hjem og oppussingsmarkedet har blomstret opp det siste året. Vi har hatt en hektisk vinter/vår med fulle ordrebøker til enhver tid, noe vi er svært takknemlig for.

Den største utfordringen for De Lilla nå er å få tak i kvalifiserte håndverkere. Med stengte grenser har vi, som resten av byggebransjen, merket vanskeligheten med å få tak i arbeidskraft. Dette fører dessverre til at vi må takke nei til flere forespørsler, noe vi ikke ønsker. Nå ser vi at grensene åpner opp igjen og vi vil jobbe mye med rekruttering i tiden fremover. Samtidig vil vi ikke vike fra vår gode onboardingprosess av nyansatte for å sikre kvaliteten på våre håndverkere.

Vi fortsetter også jobben med å fintune prosessene våre, forbedre prosjektgjennomføringen og sikre kvaliteten i alle ledd for å levere gode oppussingsprosjekter til kundene våre, samt effektivisere hverdagen til håndverkerne våre.

Hele De Lilla stenger og tar en velfortjent ferie de 3 siste ukene i juli. Alle trenger å lade batteriene og gjøre seg klar til en høst med mange spennende prosjekter fra 2. august.

Ønsker alle en riktig god sommerferie!

Sommerhilsen fra
Christian Engebretsen
Daglig leder

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss