Tette bad med Litex

De Lilla har lang erfaring med å pusse opp bad og vårt program for oppussing av baderom er utformet etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeid med våtromsystemet Litex.

Istedenfor gips bruker vi i De Lilla Litex våtromplater på alle vegger, i nisjer, for å bygge inn sisterne, skråtak osv når vi pusser opp bad. Disse platene holder høy kvalitet og sørger for at badet forblir tett i mange år fremover. Platene kan også blant annet brukes i fuktige kjellere.

Bruk løsninger som gir deg solide baderom i mange år fremover.

Bruk løsninger som gir deg solide baderom i mange år fremover.

Litex produserer markedsledende våtromsystemer, og har etter hvert blitt synonymt med et trygt og vanntett våtrom. Systemene er utviklet for å bygge våtrom mest mulig trygt og effektivt. Materialene er raske og lette å jobbe med og resultatet blir garantert helt trygt når det er satt opp riktig. Litex er altså ikke bare en sikker membranteknologi, det er en måte å profesjonalisere baderomsprosjekter på.

Litex består blant annet av en damptett membranplate for bad og våtrom som i hovedsak skal flislegges. Den fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Skjøter og gjennomføringer tettes med tilbehørsprodukter. Litex er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan også brukes til innbygginger og konstruksjoner. Selve membranplaten har en kjerne av XPS, er isolerende og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider.

Om du ønsker en en befaring til ditt baderom eller en prat på telefonen, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss