Bad

De Lilla kan pusse opp bad. Våre prosjektledere har bred kompetanse innen våtromsnormen, og vi vet hvordan et bad skal bygges opp for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk. Vi har 10 års garanti på våre bad.

Vi har lang erfaring med å pusse opp bad. Vårt program for rehabilitering av bad er etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeide med våtromsystemene Litex og ARDEX.  De Lilla bruker Litex membranplate på vegger. Det er membran og våtromsplate i ett. Platene er vann- og damptette og har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk. Vil du vite mer om Litex våtromssystem kan du lese denne artikkelen.

På gulvet bruke De Lilla ARDEX systemløsning – membranduk, 2-komponent membranlim og tilhørende tetningsdetaljer. Produktene har en Europeisk Teknisk Godkjenning (ETA). ARDEX gir vannskadesikre, solide, funksjonelle og varige våtrom.

Her er en tidsforløpfilm som viser hvordan våre håndverkere bygger opp et bad fra grunnen av.

 

Våre team på rehabilitering av bad involverer snekkere, flisleggere, elektrikere, rørleggere og malere. Normalt bruker vi 3–5 uker på en totalrehabilitering av et bad.  Vi tilbyr fast pris og garanterer ferdigstillelsestidspunkt. Jobben utføres i henhold til våtromsnormen (Norsk standard) og du får all dokumentasjon med bilder ved ferdigstillelse. Vi gir 10 års garanti på våre bad (loven sier 5 år).

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la oss ta prosjektansvar for badet ditt, kan du trygt reise bort eller være på jobben i oppussingsfasen. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og gjør jobben fagmessig godt.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på bad,ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden, eller send en e-post til en av våre prosjektansvarlige:

Inspirasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending

Dette sier våre kunder

God prosjektledelse og flott resultat

«Jeg er svært fornøyd med prosjektleder, oppfølgingen jeg fikk, at de alltid kom til avtalt tid ...»

«Jeg er svært fornøyd med prosjektled...»

«Jeg er svært fornøyd med prosjektleder, oppfølgingen jeg fikk, at...»

Tett og god oppfølging

«Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført hos oss. Håndverker utviste faglig dyktighe...»

«Vi er veldig godt fornøyd med jobben ...»

«Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført hos oss. Hånd...»

Se alle våre referanser

Sertifisert på våtrom

Vår ansvarlige rørleggermester Roar Finstad garanterer for kvalitet og rutiner på alle våre våtromsarbeider.