Gulv

Våre håndverkere har god kompetanse og lang erfaring med gulvsliping og behandling av tregulv, samt legging av nytt gulv.

Legge nytt gulv

De Lilla vet hvordan man legger parkett. Vi sikrer at underlaget er avrettet og vi bruker alltid rett type underlag. Vi har også god erfaring med valg av gulv til ulike bruksområder.

De Lilla forhandler Arena Gulv. Arena tregulv leverer høykvalitets tregulv til hele det Skandinaviske markedet. Med Arenas tregulv får du gjennomgående høy kvalitet og finish til en konkurransedyktig pris. Arena tregulv er tilpasset nordisk smak og klimatiske forhold.

Sortimentet til Arena Gulv ser du her. Inspirasjonsbildene på denne siden er et utvalg av Arena Gulv.
Se brosjyre her

Sliping av tregulv

De Lillas gulvslipeutstyr er det mest moderne, og inneholder støvsuger slik at det blir minst mulig støv. Etter sliping av tregulvet behandler vi gulvet normalt med 3 lag matt lakk.  Mange i dag liker litt lysere gulv. Det gjør vi ved å tilsette fargepigment i lakken for å endre den opprinnelige litt gule eikefargen.  Vi anbefaler at du bruker lakkerte overflater på gulvet der hvor slitasjen er størst, f.eks i gang og kjøkken. De Lilla tilbyr fast pris på sliping av gulv inkludert etterbehandling.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på sliping og behandling av ditt tregulv eller vurderer du å legge nytt gulv, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet vårt nederst på siden, eller ta en prat med en av våre prosjektansvarlige:

Inspirasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending

Dette sier våre kunder

Flott gulv!

«Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av jobben, selve gulvet som jeg kjøpte via De Lilla og hvo...»

«Jeg er veldig fornøyd med utførelsen...»

«Jeg er veldig fornøyd med utførelsen av jobben, selve gulvet som j...»

Storfornøyd

«Jeg er storfornøyd med oppussingsprosessen fra start til slutt! Selv da vi møtte på uforutsette...»

«Jeg er storfornøyd med oppussingspros...»

«Jeg er storfornøyd med oppussingsprosessen fra start til slutt! Sel...»

Se alle våre referanser