Totaloppussing

De Lilla har lang erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg.

De Lilla utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, gulvsliping, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger- og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til høy fagmessig kvalitet.

Prosjektlederne i De Lilla har lang erfaring med å koordinere alt fra totalrehabilitering av hus og leiligheter til mindre oppussingsoppdrag. Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la oss ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp for deg. Vi planlegger og sørger for at alle involverte kommer inn til riktig tid og gjør jobben når de skal med god fagmessig kvalitet.

Vil du ha et uforpliktende tilbud, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet vårt nederst på siden, eller send en e-post til en av våre prosjektansvarlige:

Inspirasjon

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending

Dette sier våre kunder

Profesjonelt

«Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen med De Lilla. Fra profesjonell befaring, gjennomføring ...»

«Jeg er veldig fornøyd med hele proses...»

«Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen med De Lilla. Fra profesjo...»

Storfornøyd

«Jeg er storfornøyd med oppussingsprosessen fra start til slutt! Selv da vi møtte på uforutsette...»

«Jeg er storfornøyd med oppussingspros...»

«Jeg er storfornøyd med oppussingsprosessen fra start til slutt! Sel...»

Se alle våre referanser