Vi søker Prosjektansvarlig

Vi opplever stadig flere og flere forespørsler fra kunder som ønsker oppussing. Flere og flere ser verdien av å ha en profesjonell samarbeidspartner som tar totalansvaret når de skal pusse opp sin private bolig. Vi er veldig opptatt av å levere god kvalitet gjennom hele oppdraget og yte den beste servicen til kundene våre. Med stor pågang trenger vi derfor å knytte til oss flere prosjektansvarlige.

Hele stillingsannonsen ser du på finn.no

Våre prosjektansvarlige foretar hele salgsprosessen overfor kunder, som befaring, tilbud og kontraktinngåelse. I De Lilla har du som Prosjektansvarlig det overordnede salgs- og økonomiansvaret for egne prosjekter. Fremdrift og styring av de enkelte oppussingsprosjektene styres i all hovedsak av vårt team av Prosjektledere og utførende håndverkere.

Våre Prosjektansvarlige kjennetegnes av å inneha svært gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, har en utpreget kommersiell legning, er uredd og proaktiv. Du har administrativ utdannelse på høyskolenivå eller byggfaglig bakgrunn. Du kan gjerne ha erfaring fra salg, megling, eiendomsbransje eller tilsvarende. Det er ikke et krav at man må ha byggfaglig bakgrunn, ettersom det vil bli gitt nødvendig overordnet opplæring. Vi ønsker å ha med deg på laget som synes bransjen vår er spennende og som har iver og gnist til å bidra inn i De Lilla-teamet

Egenskaper

– Sosial, omgjengelig, utadvendt og tillitsskapende
– Salgsorientert
– Kommersiell forståelse
– Initiativrik og fleksibel
– Løsningsorientert
– Effektiv og strukturert
-God Excel-kunnskap, samt generelt på Office-pakken
-God økonomisk forståelse
– Evne til å lære
– God kommunikasjonsevne, skriftlig og muntlig, norsk og engelsk

Vi tilbyr

– Konkurransedyktige betingelser med resultatbasert lønnssystem som gir meget gode muligheter for riktig kandidat
– Spennende og varierte arbeidsoppgaver
– Ordnede arbeidsforhold
– Godt arbeidsmiljø
– Tjenestepensjon
– Opplæring

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Send kort søknad og CV til Markedssjef Anne-Mette B. Torkildsen på e-post am@delilla.no  snarest og innen 22. februar. Ved spørsmål kontakt Daglig Leder Christian Engebretsen på telefon 922 68 751.

 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending