Vi søker rørlegger/mester

Vi opplever stadig flere forespørsler fra kunder som ønsker oppussing. Flere og flere ser verdien av å ha en profesjonell samarbeidspartner når de skal pusse opp sin private bolig. Med så stor pågang ser vi nå behovet for å ansette egen rørlegger i De lilla.

Se hele stillingsannonsen finn.no

Vår rørlegger vil få fagansvar for all rørarbeid i selskapet (serviceoppdrag private markedet). Jobben vil bestå i å utføre rørarbeid på våre mange prosjekter (primært bad og kjøkken), jobbe tett med de interne prosjektlederne i De Lilla om pristilbud overfor våre kunder, samt å koordinere våre eksterne innleide rørleggere (3 – 4 årsverk).

Vi søker rørlegger som er:

– faglig dyktig
– selvgående
– arbeidsom
– kundevennlig
– tillitsvekkende
– strukturert
– teamplayer

Vi tilbyr:

– Konkurransedyktige betingelser med resultatbasert lønnssystem som gir meget gode muligheter for riktig kandidat
– Ordnede arbeidsforhold
– Godt arbeidsmiljø
– Tjenestepensjon

 

Send kort søknad og CV til Markedssjef Anne-Mette B. Torkildsen på e-post am@delilla.no snarest og innen 29. februar. Ved spørsmål kontakt Svein Paulsen på e-post sp@delilla.no eller telefon 906 61 000.

 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending