Fra ide til suksess

Vi har over 20 års erfaring i bransjen. I 2006 startet vi selskapet Håndverk1000, med den filosofi at vi kunne strukturere oss i en bransje som er preget av mange små aktører og i et marked med mye svart arbeid.

Vi tror på at kundene ser verdien av å ha alle håndverksfagene under en paraply, samt få god prosjektledelse med ett kontaktpunkt. Vi lykkes med å ha kontrakter basert på norsk lov, ha forsikringer, god dokumentasjdelilla photoshoot av bilene, ledelsen og ansatte i Bjørvika 09.06.2015on og garantier utover det som står i norsk lov.

September 2014 tok vi steget og skiftet navn fra Håndverk1000 til De Lilla. Vi ønsker å skille oss ut og bli mer synlig i en bransje hvor mange er like. Med 32 De Lilla biler kjørende rundt er vi godt synlig. Vi er stolte av våre leveranser og tør å vise oss frem.

Våre prosjektansvarlige står klare til å tilby våre tjenester. Fyll ut kontaktskjemaet for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending