God sommer

I år feirer vi stolt 10 års jubileum. Vi startet selskapet Håndverk1000 i 2006, med den filosofi at vi kunne strukturere oss i en bransje som er preget av mange små aktører og i et marked med mye svart arbeid. Vi tror på at kundene ser verdien av å ha alle håndverkerfagene under en paraply, ha god prosjektledelse, samt ha kontrakter basert på norsk lov, ha forsikringer, god dokumentasjon og garantier utover det som står i norsk lov. I september 2014 tok vi steget og skiftet navn fra Håndverk1000 til De Lilla. Et nytt steg for å skille oss ut og ta posisjon.

 

delilla photoshoot av bilene, ledelsen og ansatte i Bjørvika 09.06.2015De Lilla har lykkes med å befestet sin markedsposisjon med jevn økning av nye kunder. Vi har bygget en organisasjon sten for sten som er godt rustet for stadig vekst. Vi går mot en dobling av omsetningen fra 2014 til ut 2016. Vi har stort fokus på gode styringsverktøy, prosjektstyringsverktøy og kvalitetssikring i alle ledd. Videre tar vi HMS seriøst med ønske om å være best i klassen.

Vi har dessverre takke nei til flere oppdrag denne sommeren da vår første prioritet er å levere pågående prosjekter til fastsatt tid og med høy kvalitet. Den største flaskehalsen vi utfordres med for tiden er å skaffe nok håndverkere som har god nok kompetansen til å utføre arbeidet med den kvalitet og presisjon som De Lilla leverer.

Ordrebøkene våre fylles fort opp med nye prosjekter og vi har først ledig kapasitet i september. Så tenker du å pusse opp utover høsten, anbefaler jeg deg å ta kontakt.

Med 35 De Lilla biler på veien skiller vi oss ut og er godt synlig i en bransje hvor mange er like. Vi er stolte av våre leveranser og tør å vise oss frem.

Vi ønsker alle kunder og potensielle nye kunder en riktig god sommer og ser frem imot en høst med mange spennende oppdrag.

Sommerhilsen fra

Christian Engebretsen
Daglig leder

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending