Søker rørlegger

De Lilla er en håndverksbedrift som utfører innvendig oppussing av private boliger. Vi organiserer mer enn 500 oppussingsprosjekter for boligeiere hvert år via våre egne 60 medarbeidere og vårt nettverk i byggebransjen. Våre utførende håndverkere har bred kompetanse innenfor byggfaget, men vi er også stolte av å besitte bred merkantil kompetanse innenfor logistikk, økonomi, markedsføring og prosjektstyring ved vårt hovedkontor. Etter flere år med solid vekst er De Lilla i dag den største aktøren i Stor-Oslo området. I 2015 vokste vi med 50 % og ambisjonene er ikke mindre for 2016. Vi har hovedkontor i moderne nyoppussete kontorer på Skøyen. Vårt mål er å bli den største håndverksbedriften i Norge.

De Lilla søker rørlegger/rørleggermester – gode lønnsbetingelser

Vi opplever stadig flere forespørsler fra kunder som ønsker oppussing. Flere og flere ser verdien av å ha en profesjonell samarbeidspartner når de skal pusse opp sin private bolig.  Med så stor pågang ser vi nå behovet for å ansette flere rørleggere i De lilla.

Våre rørleggere har fagansvar for all rørarbeid i selskapet (serviceoppdrag, private markedet). Jobben vil bestå i å utføre rørarbeid på våre mange prosjekter (primært bad og kjøkken), samt jobbe tett med de interne prosjektlederne i De Lilla ut mot våre kunder.

Vi søker rørleggere som er:

– faglig dyktig
– selvgående
– arbeidsom
– kundevennlig
– tillitsvekkende
– strukturert
– teamplayer

Vi tilbyr:

– Konkurransedyktige betingelser med resultatbasert lønnssystem som gir meget gode muligheter for riktig kandidat
– Ordnede arbeidsforhold
– Godt arbeidsmiljø
– Tjenestepensjon

Send kort søknad og CV til Markedssjef Anne-Mette B. Torkildsen på e-post am@delilla.no snarest og innen 1. oktober. Ved spørsmål kontakt Svein Paulsen på e-post sp@delilla.no eller telefon 906 61 000.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending