Styrker organisasjonen

De Lilla er i sterk vekst. De siste to årene har vi doblet omsetningen, doblet antall ansatte og doblet bilparken. Flere og flere kontakter oss, da de ønsker en profesjonell partner når de skal pusse opp. En partner som er opptatt av å levere god kvalitet til fastsatt tid og pris.

Magnus Næss

Magnus Næss

For å sikre våre leveranser har vi styrket organisasjonen vår ytterligere med å ansette en kvalitetssjef. Magnus Næss er utdannet arkitekt og ingeniør. Han har bred og flere års erfaring innen bygg- og eiendomsutvikling.

Magnus skal sikre kvaliteten på hele prosjektet, fra oppstart til ferdigstillelse. Dette innebærer blant annet kvaliteten på selve utførselen, koordineringen av elektriker og rørlegger, prosjektledelsen, kundeopplevelsen osv.

Vi i De Lilla er opptatt av å levere det vi lover. Det gjør vi gjennom å ha fokus på å bygge en god organisasjon.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending