Bygger videre organisasjonen

De Lilla fortsetter fokuset på å bygge en god organisasjon og har atter en gang styrket prosjektlederledet.  Vi ønsker Ellen Steinbø velkommen til De Lilla teamet som prosjektleder.
Ellen har mange års erfaring fra Boots Norge. Her har Ellen jobbet som prosjektleder/programkoordinator for nyåpninger, ombygginger og flyttinger av apoteker. Ansvarsområdet til Ellen har strukket seg fra befaring av potensielle lokaler, tegningsprosess med arkitekt for optimalisering av lokalene, lysplan, valg av farger og innredning, oppfølging av håndverkere i byggeprosessen, og alle andre elementer som skal på plass frem til åpning av apoteket.
Med denne brede erfaringen vil Ellen bli en viktig bidragsyter i De Lillas vekst fremover. Våre erfarne prosjektledere sikrer at vi er den profesjonelle partneren for våre kunder som ønsker å pusse opp.
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending