Spennende år for De Lilla

2017 har vært et spennende vekstår for De Lilla. Vi har ansatt 6 nye medarbeidere på kontoret, 2 nye rørleggere og 30 nye håndverkere. Vi har endret organisasjonsstrukturen til å bli 5 prosjektlederavdelinger som hver leder 15-20 håndverkere.

I 2017 har vi gjennomført over 400 prosjekter. Vi har fokus på at alle våre kunder får en god oppussingsopplevelse med et resultat av høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre prosjektgjennomføringen ved å ha gode styrings- og prosjektverktøy, kvalitetssikring av alle ledd og gode ansettelses- og opplæringsrutiner.

Videre er trygt arbeidsmiljø for alle våre ansatte viktig for De Lilla. Vi tar HMS seriøst og har fokus på trygt, utviklende og sosialt arbeidsmiljø.

I 2018 fortsetter vi med å ha fokus på å forbedre det som gjør oss gode; skybasert styrings- og prosjektverktøy, kvalitet i alle ledd, utvikling av ansatte gjennom De Lilla academy, HMS og gode nyansettelser.

Ordrebøkene våre fylles fort opp med nye prosjekter, så tenker du å pusse opp i 2018 anbefaler jeg deg å ta kontakt.

Vi ønsker alle kunder og potensielle nye kunder en riktig god jul og godt nytt år. Vi ser frem mot mange nye og spennende oppdrag i 2018.

Julehilsen fra
Christian Engebretsen
Daglig leder

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending