Om De Lilla

Etter flere år med solid vekst er De Lilla i dag blitt en av de største etablerte håndverksaktørene i stor Oslo området rettet mot privatmarkedet. Vi gjør det meste innen innvendig oppussing; baderom, kjøkken, gulv, maling, snekkerarbeid, elektro- og rørleggerarbeid, samt selvfølgelig totaloppussing.

Vi i De Lilla er opptatt av å levere god kvalitet gjennom hele oppdraget. Våre prosjektledere har lang erfaring i bransjen og jobber med å yte den beste servicen til deg som kunde. Vi følger tett opp fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring. Sluttresultatet er godt dokumentert med høy kvalitet. Vi kaller det trygg og rimelig oppussing.

Fra ide til suksess

Vi har over 20 års erfaring i bransjen. I 2006 startet vi selskapet Håndverk1000, med den filosofi at vi kunne strukturere oss i en bransje som er preget av mange små aktører og i et marked med mye svart arbeid. Vi tror på at kundene ser verdien av å ha alle håndverksfagene under en paraply, samt få god prosjektledelse med ett kontaktpunkt. Vi lykkes med å ha kontrakter basert på norsk lov, ha forsikringer, god dokumentasjon og garantier utover det som står i norsk lov.

September 2014 tok vi steget og skiftet navn fra Håndverk1000 til De Lilla. Vi ønsker å skille oss ut og bli mer synlig i en bransje hvor mange er like. Med 65 De Lilla biler kjørende rundt er vi godt synlig. Vi er stolte av våre leveranser og tør å vise oss frem.

Våre prosjektansvarlige står klare til å tilby våre tjenester. Fyll ut kontaktskjemaet eller kontakt en av våre prosjektansvarlige direkte for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

 

Sending

Inspirasjon

Sertifisert på våtrom

Vår ansvarlige rørleggermester Roar Finstad garanterer for kvalitet og rutiner på alle våre våtromsarbeider.