De Lillas samarbeidspartnere

De Lilla har veldig gode samarbeidspartnere vi trekker inn når det trengs.
Norfloor logo

Norfloor

Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser, baderomsinnredninger og tilbehør til tusenvis av norske byggeprosjekter og er Norges eldste flis-kjede med 29 butikker spredt over hele landet.
Les mer om Norfloor her

Oslo VVS Senter logo

Oslo VVS Senter

Oslo VVS Senter har med sine 1200 m2 størst utvalg av baderomsinnredning og tilbehør i butikk. Her møter du kompetente medarbeidere med interesse for faget.
Les mer om Oslo VVS Senter her

Bergersen Flis logo

Bergersen Flis

Bergersen Flis er en av Norges ledende leverandører av fliser og baderomsutstyr til private og profesjonelle. Vi tilbyr et stort utvalg av fliser med tidsriktig design og av god kvalitet i alle prisklasser.
Digitalt Showroom
Les mer om Bergersen Flis her

Flisekompaniet logo

Flisekompaniet

Flisekompaniet er landets ledende kjede innenfor salg av fliser, naturstein og VVS til forbruker-, proff- og prosjektmarkedet. Vi har stort utvalg av produkter i alle prisklasser, samt kunnskap og den beste service.
Test ut Digital Showroom
Les mer om Flisekompaniet her

Norsk Gulvservice/Skogr

Norsk Gulvservice leverer gulvsliping og vedlikehold. Vi er eier av butikken Skogr as, som leverer rådgivning og salg av gulv. Hos Skogr finner du ledende design og faglig veiledning for å skape det perfekte hjem eller fritidsbolig. Skogr holder til i Drammensvn 130 på Skøyen

Les mer om Skogr her

Les mer om Norsk gulvservice her 

Maxbo Proff

Vår byggevareleverandør

www.maxbo.no

Litex logo

Litex

Med Litex® Våtromsystem får du et bad som garantert er fritt for fukt, sopp og råte i konstruksjonen. Litex har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk.
Les mer om Litex her

Unilon

Unilon

Unilon skaper en revolusjon ved at du kan få hjelp av høyt utdannede interiørarkitekter og Interiørdesignere til en god pris. Unilons prispakker gjør det enkelt for deg å vite hva du får og hva du skal betale.
Les mer her eller ring 21 42 09 99

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss