De Lillas samarbeidspartnere

De Lilla har veldig gode samarbeidspartnere vi trekker inn når det trengs.
Norfloor logo

Norfloor

Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser, baderomsinnredninger og tilbehør til tusenvis av norske byggeprosjekter og er Norges eldste flis-kjede med 29 butikker spredt over hele landet.
Les mer om Norfloor her

Bergersen Flis logo

Bergersen Flis

Bergersen Flis er en av Norges ledende leverandører av fliser og baderomsutstyr til private og profesjonelle. Vi tilbyr et stort utvalg av fliser med tidsriktig design og av god kvalitet i alle prisklasser.
Digitalt Showroom
Les mer om Bergersen Flis her

Oslo VVS Senter logo

Oslo VVS Senter

Oslo VVS Senter har med sine 1200 m2 størst utvalg av baderomsinnredning og tilbehør i butikk. Her møter du kompetente medarbeidere med interesse for faget.
Les mer om Oslo VVS Senter her

Skovin Gulv logo

Skovin Gulv

Skovin Gulv er eksperter på tregulv og leverer høykvalitets gulv tilpasset dine ønsker og behov. Gulvet definerer rommet og legger grunnlaget for resten av interiøret – hos Skovin vil du få gode råd og veiledning til å finne produktet som er rett for akkurat deg og ditt prosjekt.
Bli inspirert og les mer om Skovin her

Arena logo

Arena

Arenas tregulv står for et nordisk tilpasset utvalg – fra tradisjonelle parkettgulv i eik til skandinaviske moderne gulv med børstede eller hvitlaserte overflater. De Lilla er forhandler av Arena.
Les mer om Arena her

Boligkjøpsrådgiver Krogsveen logo

Boligkjøpsrådgiver Krogsveen

Hos Boligkjøpsrådgiver Krogsveen får du din egen uavhengige rådgiver som er din partsrådgiver gjennom hele boligkjøpsprosessen . Vi ser potensialet i en bolig og hjelper deg med å finne riktig bolig til riktig pris. I hele boligmarkedet og uansett hvem som selger boligen.
Les mer om Boligkjøpsrådgiver Krogsveen her

Flisekompaniet logo

Flisekompaniet

Flisekompaniet er landets ledende kjede innenfor salg av fliser, naturstein og VVS til forbruker-, proff- og prosjektmarkedet. Vi har stort utvalg av produkter i alle prisklasser, samt kunnskap og den beste service.
Test ut Digital Showroom
Les mer om Flisekompaniet her

Litex logo

Litex

Med Litex® Våtromsystem får du et bad som garantert er fritt for fukt, sopp og råte i konstruksjonen. Litex har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk.
Les mer om Litex her

Unilon

Unilon

Unilon skaper en revolusjon ved at du kan få hjelp av høyt utdannede interiørarkitekter og Interiørdesignere til en god pris. Unilons prispakker gjør det enkelt for deg å vite hva du får og hva du skal betale.
Les mer her eller ring 21 42 09 99

Berg Studio logo

Berg Studio

Berg Studio representerer innovative produsenter av interiør. Bolon tepper er en av disse som nå De Lilla er forhandler av i privatmarkedet.
Les mer om Berg Studio her

Kontakt oss

Kontaktskjema

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss