Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Totalrenovering og oppussing av hus og leilighet

Totalrenovere leiligheten eller huset? De Lilla har lang erfaring med å lede og gjennomføre innvendige oppussingsprosjekter. Vi planlegger, koordinerer og utfører alt til avtalt tid og fast pris, så du kan komme til nytt og flott hjem!

Prosjektledelse

Alle håndverksfagene

Fast pris og ferdigdato

12 års tetthetsgaranti på baderom

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Totalrenovering til fastpris og avtalt tid

Har du behov for fullstendig oppussing av huset eller leiligheten din? De Lilla utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad og kjøkken, flislegging, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger– og elektrikerarbeid. Vi pusser opp alt av vegger, gulv og tak. Vi fornyer el-anlegg, vann og avløp, samt legger skjult elektrisk anlegg.

God organisering og lang erfaring gjør at vi trygt kan tilby deg fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt. Velger du oss kan føle deg trygg på at du får godt levert arbeid til avtalt tid og pris.

Prosjektledelse – fra start til slutt

Totalrenovering av en bolig er et omfattende og utfordrende prosjekt, og god planlegging og koordinering er alfa og omega. I De Lilla er prosjektledelse en del av den faste prisen du får i ditt tilbud fra oss, og da får du hele to personer som følger prosjektet fra start til ferdigstilling.

Prosjektansvarlig er ditt første møte med De Lilla. De kommer på befaring, gir deg tilbud og signerer kontrakt med deg. De har ansvaret for det økonomiske i prosjektet, og holder dialog med deg om eventuelle tillegg som ønskes underveis i prosessen.

Prosjektlederne i De Lilla har lang erfaring med å koordinere innvendig totalrenoveringer av hus og leiligheter. De er ansvarlige for den daglige oppfølgingen og fremdriften i prosjektet, og sikrer god koordinering av materiell og alle involverte håndverkere.

Prosjektlederne sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til god fagmessig kvalitet, og påser at riktig kvalitetsmaterialer blir benyttet gjennom prosjektet.

Ved å la De Lilla ta prosjektansvar for totalrenoveringen, kan du dermed trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp hjemmet ditt.

Bilde av to prosjektledere fra De Lilla

God planlegging og gjennomføring

De Lilla har en grundig og detaljert plan for gjennomføringen av totalrenovering. Før prosjektet settes i gang gjennomføres et planleggingsmøte med deg for å gå gjennom hele prosjektet i detalj. Gjennom hele prosjektet er det hyppige byggemøter for å sammen komme frem til de beste løsningene og eventuelt avdekke feil og mangler.

Planleggingsmøte er viktig før oppstart av totalrenoveringen

Når man river ned gamle vegger, tak og gulv kan uforutsette ting dukke opp. Vi kan da komme med forslag på løsning til forbedringer. Videre kan man finne ny plassering av vann, avløp, stikkontakter, lyskilder, samt legge skjult elektrisk anlegg.

På sluttbefaring går vi gjennom hele prosjektet for å sikre kvaliteten på utførelsen og eventuelt rette opp i feil og mangler før ferdigstillelse.

God oppussing lønner seg

Mange kaster seg hodestups ut i omfattende oppussingsprosjekt, bare for å oppdage at en har glemt mange detaljer, håndverkeren dukker ikke opp eller ting ble ikke som planlagt.

Lange oppussingsperioder sliter på alle involverte. Å sette bort oppussingen til De Lilla koster naturlig nok mer enn å gjøre det selv, men kan fort lønne seg i det lange løp. Boligens verdi stiger med godt dokumentert faglig håndverk og ikke minst unngår du stress og bekymringer.

Ved salg av boligen må man dokumentere at oppussing er utført av faglærte. Det har i lang tid vært mange rettsaker hvor det har vært avdekket flere mangler ved kjøp og salg av boliger.

Nå blir det nye og strengere krav som krever at selger må informere kjøper om historikken til boligen. Da får kjøper en forståelse for boligens reelle verdi. Forsikringsselskapene vil også kreve dokumentasjon ved erstatningstilfeller.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

Mona og Jan-Erik ønsket seg alt på ett plan

De Lilla var var med da paret gikk fra to etasjer og stor hage til lettstelt leilighet på ett plan. Leiligheten ble totalrenovert høsten 2018.

Les mer
Badet

Totalrenovering med badet i fokus

I en hektisk hverdag for en familie på fire blir badet både knutepunkt og flaskehals. Derfor ble nettopp badet tillagt stor oppmerksomhet da Kristine og resten av familien på Torshov i Oslo skulle totalrenovere leiligheten sin.

Les mer

Fabelaktig evne til å se prosjektet

«Allerede ved befaringen utmerket De Lilla seg med en grundighet langt over konkurrenten, og en fabelaktig evne til å se prosjektet fra min side, slik at jeg som kunde kunne få et realistisk bilde av prosjektets omfang, dets muligheter og mulige fallgruver»

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Pusse opp hus eller leilighet? Dette bør du vite om

Les mer Pil til høyre

Fordeler med egen prosjektleder til oppussing

Les mer Pil til høyre

Flytte kjøkken til stue? Dette bør du tenke på før du starter

Les mer Pil til høyre

Pusse opp kjøkkenet? 10 tips du bør lese før du starter

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.