Totalrenovering & Opussing av hus og leilighet

Totalrenovere leiligheten eller huset? De Lilla har lang erfaring med å lede og gjennomføre innvendige oppussingsprosjekter. Vi planlegger, koordinerer og utfører alt til avtalt tid og fast pris, så du kan komme til nytt og flott hjem!

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Totalrenovering til fastpris og avtalt tid

Har du behov for fullstendig oppussing av huset eller leiligheten din? De Lilla utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad og kjøkken, flislegging, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger– og elektrikerarbeid. Vi pusser opp alt av vegger, gulv og tak. Vi fornyer el-anlegg, vann og avløp, samt legger skjult elektrisk anlegg.

God organisering og lang erfaring gjør at vi trygt kan tilby deg fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt. Velger du oss slipper du dermed å bekymre deg for forsinkede bestillinger og uforutsette utgifter, og kan føle deg trygg på at du får godt levert arbeid til avtalt tid og pris.

Prosjektledelse – fra start til slutt

Totalrenovering av en bolig er et omfattende og utfordrende prosjekt, og god planlegging og koordinering er alfa og omega. I De Lilla er prosjektledelse en del av den faste prisen du får i ditt tilbud fra oss, og da får du hele to personer som følger prosjektet fra start til ferdigstilling.

Prosjektansvarlig er ditt første møte med De Lilla. De kommer på befaring, gir deg tilbud og signerer kontrakt med deg. De har ansvaret for det økonomiske i prosjektet, og holder dialog med deg om eventuelle tillegg som ønskes underveis i prosessen.

Prosjektlederne i De Lilla har lang erfaring med å koordinere innvendig totalrenoveringer av hus og leiligheter. De er ansvarlige for den daglige oppfølgingen og fremdriften i prosjektet, og sikrer god koordinering av materiell og alle involverte håndverkere.

Prosjektlederne sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til god fagmessig kvalitet, og påser at riktig kvalitetsmaterialer blir benyttet gjennom prosjektet.

Ved å la De Lilla ta prosjektansvar for totalrenoveringen, kan du dermed trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp hjemmet ditt.

 

God planlegging og gjennomføring

De Lilla har en grundig og detaljert plan for gjennomføringen av totalrenovering. Før prosjektet settes i gang gjennomføres et planleggingsmøte med deg for å gå gjennom hele prosjektet i detalj. Gjennom hele prosjektet er det hyppige byggemøter for å sammen komme frem til de beste løsningene og eventuelt avdekke feil og mangler.

Når man river ned gamle vegger, tak og gulv kan uforutsette ting dukke opp. Vi kan da komme med forslag på løsning til forbedringer. Videre kan man finne ny plassering av vann, avløp, stikkontakter, lyskilder, samt legge skjult elektrisk anlegg.

På sluttbefaring går vi gjennom hele prosjektet for å sikre kvaliteten på utførelsen og eventuelt rette opp i feil og mangler før ferdigstillelse.

God oppussing lønner seg

Mange kaster seg hodestups ut i omfattende oppussingsprosjekt, bare for å oppdage at en har glemt mange detaljer, håndverkeren dukker ikke opp eller ting ble ikke som planlagt.

Lange oppussingsperioder sliter på alle involverte. Å sette bort oppussingen til De Lilla koster naturlig nok mer enn å gjøre det selv, men kan fort lønne seg i det lange løp. Boligens verdi stiger med godt dokumentert faglig håndverk og ikke minst unngår du stress og bekymringer.

Ved salg av boligen må man dokumentere at oppussing er utført av faglærte. Det har i lang tid vært mange rettsaker hvor det har vært avdekket flere mangler ved kjøp og salg av boliger.

Nå blir det nye og strengere krav som krever at selger må informere kjøper om historikken til boligen. Da får kjøper en forståelse for boligens reelle verdi. Forsikringsselskapene vil også kreve dokumentasjon ved erstatningstilfeller.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss