Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for De Lilla sitt nettsted, kontaktskjema og andre steder hvor vi samler inn informasjon om personer. De Lilla AS (org. no 989 987 364) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av De Lilla. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

De Lilla samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Epost
  • Telefonnummer
  • Adresse

Hvordan informasjon innhentes?

De Lilla samler inn opplysninger gjennom kontaktskjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg en tilfredstillende tilbakemelding på innsendt forespørsel.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne ta kontakt og gi tilbakemelding på innsendt forespørsel.
  • For å kunne sende relevant informasjon

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet lagres i wordpress. Vi lagrer også informasjonen i vårt CRM-system dersom vi har en befaring hos vedkommende.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte De Lilla pr. e-post.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men De Lilla vil ved kundeoppdrag dele personopplysninger til våre håndverkere. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av De Lilla og beskrives i egen kundekontrakt.

Rettigheter

Som bruker av De Lilla sine tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at De Lilla ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 22 38 50 00
post@delilla.no

De Lilla AS
Hoffsveien 11
0275 Oslo

Kontakt oss

Kontaktskjema

.

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.