Mona og Jan-Erik ønsket seg alt på ett plan

De Lilla var var med da paret gikk fra to etasjer og stor hage til lettstelt leilighet på ett plan. Leiligheten ble totalrenovert høsten 2018.

– Vi flyttet hit pga. min ryggmargskade. Hage, vedlikeholdsarbeid og snørydding ble vanskelig i tomannsbolig over to etasjer og med mye hage.
Vi hadde sett etter egnet bolig i noen år, og hadde en formening om at Grefsen Park kunne passe for oss. Vi trives veldig godt og er sikre på at dette blir et godt bosted i mange år fremover.

Stua

Stua er lys og åpen med direkte tilgang til hagen utenfor og utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Sol og utsikt

Vi liker at det er et mindre sameie med lys og luft rundt seg. Vi er spesielt glad for sol forhold og at det er litt utsikt mot byen.
Nærheten til marka er også viktig.

Seriøsiteten ble utslagsgivende

– Da vi skulle pusse opp fant vi tre firmaer på nettet som alle fikk komme med et tilbud. De Lilla var de eneste som kom på befaring og de ga oss også det mest detaljerte tilbudet. Vi fikk et inntrykk av seriøsitet og kvalitet.

– Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble utført av alle håndverkerne, men spesielt brødreparet som sto for mesteparten av snekring, maling, muring og flislegging. Vi har ingen ankepunkter til renoveringen av vår leilighet.

Badet er forbundet med soverommet via en praktisk garderobe.

Praktisk baderomsløsning

Soverommet har inngang fra stua og egen inngang til badet, gjennom en garderobe. Badet har også inngang fra entreen. I tillegg til et stort bad med dusj og toalett, ligger det et eget toalett veg i vegg. Praktisk ved besøk.

Stor garderobe.

Garderoben mellom soverom og bad har praktiske, åpne oppbevaringsmuligheter og har dør uten svill.

– Vi valgte ut kjøkken og baderomsløsninger selv. Også farger på vegg og gulv valgte vi selv, men De Lilla kom med tips underveis som var nyttige.

Toalettet.

Badet er dekket av store, moderne fliser og har vegghengt toalett for enkelt renhold.

– Prosjektmøtene vi hadde var også nyttige. Vi var utrolig glade for å ha en prosjektleder som holdt i alle tråder gjennom hele prosessen. Arbeidet ble ferdigstillt til avtalt tid, noe som var veldig viktig for oss.

Spisestua er direkte forbundet med det praktiske kjøkkenet. Hele leiligheten har dører uten sviller.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss