Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

En fargeeksplosjon på Skøyen

Mellom Frogner- og Skøyenparken finner du det særegne borrettslaget Casinetto. Her bor småbarnsfamilien på fire som fikk oppfylt ønsket om en fargerik og moderne leilighet.

Tar du turen til Skøyen i Oslo, er De lilla bilene ofte å se. Det hadde May-Hilde lagt merke til, og da hun og mannen skulle pusse opp, kontaktet hun De Lilla. Og etter en befaring var det ingen tvil om hvilken håndverksbedrift de ville gå for.

– Vi hadde lyst til å flytte inn så raskt som mulig. Siden De Lilla kan gjennomføre alt av håndverk, fra elektriker og rørlegger til snekker, maler og flislegger, ble oppussingen veldig effektiv, forteller May-Hilde.

Veggen ble bygd ut med 10 cm for å gjemme flere rør. Foto: Anne Bråtveit

Mye å skjule i et eldre bygg

Med en prosjektleder som holdt styr på alt som skulle gjøres, kom planleggingen og arbeidet raskt i gang. Leiligheten var i eldre stand, og trengte en helrenovering for å bli slik paret drømte om. Blant annet var det veldig mange synlige rør i alle rom. Her fikk de gode råd fra De Lilla om hvordan det best kunne skjules og kles.

– I stua endte vi meg å bygge ut hele veggen med 10 cm for å gjemme flere rør. Her benyttet vi også sjansen til å bygge inn ledninger til TV og annet elektrisk utstyr. Det er veldig deilig å slippe alt ledningsstyret. Samtidig slapp vi ekstraarbeidet i etterkant med å drille hull i helt nye vegger.

I tillegg ble alle dører/dørhåndtak, stikkontakter /lysbrytere og lister nye – noe som ga leiligheten et skikkelig moderne løft. Det skapte en helhet i leiligheten familien setter veldig pris på.

 

Alle detaljene henger sammen. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Foto: Anne Bråtveit

Familien valgte en fargerik fargepalett med hjelp fra Koi Fargestudio og malte. tak, vegger, dører og lister med sterke farger fra Pure & Original. Et  spennende uttrykk som gjør leiligheten unik.

Den største forandringen ble likevel å rive veggen mellom stuen og kjøkkenet. Det gjorde at de fikk lys inn fra vinduer på begge sidene av bygget, og gjorde leiligheten større.

Et eget team på badet

Mens ett team pusset opp to soverom, stue, kjøkken og gang, jobbet et eget team med toalett og bad. Slik kunne totalrenoveringen ble levert så effektivt som mulig.

De Lilla hjalp oss også med romløsningen på badene. Foto: Anne Bråtveit

– De Lilla hjalp oss også med romløsningen på badene. På grunn av leilighetens planløsning er toalett og bad adskilt, noe som også er praktisk med småbarn, men måten det var løst på fra før var uheldig. Den nye romløsningen er noe av det vi er mest fornøyde med, forteller May-Hilde.

Utslagsgivende med prosjektleder

Til sammen tok hele leiligheten åtte uker fra start til slutt, og familien kunne flytte inn dagen etter den stod ferdig. May-Hilde forteller at det var helt utslagsgivende for dem å ha en dedikert prosjektleder.

– Det er første gang vi pusser opp, og hun ga gode råd om alt fra leverandører og utførelse, til romløsninger og tegninger.

 

– De Lilla har skilt seg ut med raske tilbakemeldinger og tydelig kommunikasjon. Vi kommer aldri til å pusse opp igjen uten en prosjektleder!

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

Pusse opp eller flytte

Kristian hadde bodd i leiligheten sin i over ti år, da han stod over et vanlig dilemma: Pusse opp eller flytte? Med hjelp av De Lilla fikk han et nytt hjem – i samme leilighet.

Les mer

Walk-in-closet og smart hjemmekontor

Boligeieres behov endrer seg i takt med tiden. Da må også boligen endres. Walk-in-closet og hjemmekontor er nye ønsker som relativt enkelt kan bygges inn i gamle leiligheter.

Les mer
Badet

Totalrenovering med badet i fokus

I en hektisk hverdag for en familie på fire blir badet både knutepunkt og flaskehals. Derfor ble nettopp badet tillagt stor oppmerksomhet da Kristine og resten av familien på Torshov i Oslo skulle totalrenovere leiligheten sin.

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Hvordan male vegg inne? Gode tips for et flott resultat

Les mer Pil til høyre

Slik maler du taket – steg for steg

Les mer Pil til høyre

Fordeler med egen prosjektleder til oppussing

Les mer Pil til høyre

Pusse opp hus eller leilighet? Dette bør du vite om

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.