Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Endelig fikk Gladkokken drømmekjøkkenet

Med hjelp fra De Lilla har Gladkokken fått et kjøkken spesialtilpasset hverdagen til en av landets største matbloggere.

Da Jan Henrik Syversen flyttet inn i rekkehuset på Lambertseter i Oslo, var han en glad selger som likte å lage mat på fritiden. Nå, femten år senere, lever han av å være Gladkokken. Hjemme fra kjøkkenbenken lager han oppskrifter til hundretusenvis av nordmenn, holder kurs og skriver kokebøker.

Men, kjøkkenet var ikke tilpasset den nye karrieren. Etter en helrenovering med De Lilla har han fått en arbeidsplass som passer like godt til jobb som til fritid.

– Jeg elsker det nye kjøkkenet mitt og spisestuen min. Denne løsningen gjør arbeidsdagen mye lettere, sier Jan Henrik og smiler, i kjent stil, et bredt smil.

Gladkokken har fått drømmekjøkkenet, både for jobb og fritid

Flyttet kjøkkenet – fikk mer plass til både jobb og familietid

Etter at han tok en sjanse og satset på matbloggen for 6 år siden, ble livet til både Jan Henrik, kona og sønnen deres forandret. Kjøkkenet forble derimot det samme. Jan Henrik peker og forteller hvordan rekkehuset så ut før De Lilla gikk løs på oppgaven med å lage drømmekjøkkenet.

– Kjøkkenet var egentlig på den andre siden av rommet. Nå har vi en åpen løsning mot spisestuen som gjør kjøkkenet til noe mer enn et sted hvor du lager mat. I tillegg er rommet ved siden av nytt. Det bruker jeg nå som kontor og gjesterom når vi trenger det. Den nye løsningen er mye mer praktisk, og er et sted hvor vi koser oss og har lyst til å være, sier han.

Færre overskap og mer benkeplass gir kjøkkenet en romslig følelse. Det bidrar også til bedre arbeidsflyt for kokken, som bruker flere timer i uka på kjøkkenet. Her utvikler han oppskrifter, tester og smaker, før han trinn for trinn viser følgerne sine hvordan rettene lages. Jo større suksess Gladkokken har hatt, jo flere behov har meldt seg på kjøkkenet.

– Kjøkkenet mitt skal ikke bare brukes til å lage mat. Det skal også fungere som et studio, hvor jeg både skal ta bilder og video av mat og drikke, men også kunne ha livesendinger og kurs fra kjøkkenbenken. Før måtte jeg filme mot vinduene, men det er det slutt på nå, sier han.

Belysningen på det nye kjøkkenet er tilrettelagt for både foto og film. Det gjør arbeidsdagen som matblogger mye enklere.

– Det er en kjøkkendrøm som har gått i oppfyllelse. Da jeg begynte å planlegge det, innså jeg raskt at dette ble et voldsomt stort prosjekt. Heldigvis anbefalte noen venner av meg De Lilla. Det er jeg glad for nå!

– Uten profesjonell hjelp hadde nok ting gått litt på trynet

Når du skal flytte et kjøkken fra et sted i boligen til et annet, krever det langt mer enn kosmetiske endringer. En ny romløsning betyr ikke bare snekkerarbeid, det må også nye rør og ny elektrisitet til. Etter at Jan Henrik tegnet drømmekjøkkenet sitt, fikk han mange gode råd fra De Lilla på hvordan de kunne løse behovene hans på best mulig måte.

– Det er alltid smart å lytte til erfarne fagfolk. Jeg har aldri gjort dette før, men det har gjengen i De Lilla. Det ble mange endringer før endelig løsning ble valgt, og bra er det. Når du først skal investere i nye løsninger, bør de være gjennomtenkte, sier han.

Matbloggeren er spesielt fornøyd med å ha en prosjektleder som holder orden i alt med oppussingen. Å slippe å forholde seg til mange ulike aktører og tidsfrister har, ifølge Jan Henrik, vært «helt perfekt».

– Det har gjort hele prosjektet enkelt og effektivt, sier han.

Oppussingsprosjektet gikk også etter planen – og til planlagt tid. Det dukket opp noen utfordringer underveis, men de ble håndtert uten at det førte til forsinkelser. For en glad kokk som Gladkokken har det også vært viktig for ham at det har vært hyggelig å samarbeide med De Lilla.

 

– Det er litt rart å slippe mennesker du ikke kjenner inn i hjemmet ditt, men med De Lilla har ikke det vært noe problem. Alle som har vært her har vært blide, ryddige og profesjonelle, og jeg må si jeg setter pris på å se De Lilla-skjorter rundt omkring i huset. Jeg kommer helt klart til å velge dem igjen, sier den fornøyde matbloggeren.

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

En fargeeksplosjon på Skøyen

Mellom Frogner- og Skøyenparken finner du det særegne borrettslaget Casinetto. Her bor småbarnsfamilien på fire som fikk oppfylt ønsket om en fargerik og moderne leilighet.

Les mer

Pusse opp eller flytte

Kristian hadde bodd i leiligheten sin i over ti år, da han stod over et vanlig dilemma: Pusse opp eller flytte? Med hjelp av De Lilla fikk han et nytt hjem – i samme leilighet.

Les mer

Walk-in-closet og smart hjemmekontor

Boligeieres behov endrer seg i takt med tiden. Da må også boligen endres. Walk-in-closet og hjemmekontor er nye ønsker som relativt enkelt kan bygges inn i gamle leiligheter.

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Kjøkkenoppussing tips Kvik

Les mer Pil til høyre

Pusse opp kjøkken? viktige punkter å tenke på

Les mer Pil til høyre

Flytte kjøkken til stue? Dette bør du tenke på før du starter

Les mer Pil til høyre

Pusse opp hus eller leilighet? Dette bør du vite om

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.