Fikk god hjelp til gode løsninger

Beate og Gunnar har bodd i huset sitt siden 2008 og følte at tiden var inne for å pusse opp kjøkkenet, stuen og gangen. De ønsket en leverandør som kunne komme med gode råd og forslag til løsninger.

Gode råd og forslag

På befaring kom Svein med mange gode råd på hva vi burde tenke på når vi skulle pusse opp kjøkkenet. Det er noen ting vi ikke hadde tenkt på selv eller tatt stilling til.  Det var veldig bra å få gjort dette så tidlig i prosessen. Noe som gjorde at vi fikk med oss alle de tingene vi ønsket oss, og mer enn det.

Svein foreslo blant annet at vi rev deler av veggen mot stua og forsterket resten av bærekonstruksjonen. Svein kom også med gode forslag til selve kjøkkenløsningen med god utnyttelse av arealet med skaper, benker etc. Dette tok vi med oss til Norema og jobbet videre med dem for å få tegnet opp kjøkkenet.

Godt utført

Vi er veldig fornøyd med det utførte arbeidet og oppfølgingen underveis i prosjektet. Prosjektleder Ellen fulgte oss godt gjennom hele oppussingen. Hun koordinerte håndverkerne og fikk inn rørlegger og elektriker på riktige tidspunkt. Ellen hadde full kontroll gjennom hele prosessen.

Håndverkerne var veldig hyggelige og gjorde en meget god jobb.  Kvaliteten av arbeidet er upåklagelig.

Helhetlig og lyst

Beate og Gunnar er svært fornøyd med sin nye helhetlige kjøkken- og stueløsning.  Nytt gulv og nye farger på veggene, samt mer åpning mellom kjøkken og stue gjorde mye med uttrykket og lyset. Vi har nå fått en åpen kjøkkenløsning, med god gjennomlysning.  Vi er svært fornøyd og føler at vi har fått et «nytt» hus avslutter Beate .

 

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss