Fliser i fokus for HiFi-nestoren fra Hosle

Vi hadde sett bilene kjøre rundt i nabolaget. Det var faktisk grunnen til at vi kontaktet De Lilla da vi skulle renovere badet og vaskerommet.

Kjell Arne Akselsen er en nestor i HiFi-bransjen hvor han styrer agenturer for kjente merker. Han har derfor god erfaring med å sette opp og vurdere tilbud fra leverandører og det var nettopp tilbudsdokumentet fra De Lilla som var utslagsgivende. – De Lilla virket som en seriøs aktør.

Det varme treverket med synlig oppbevaring av håndklær, skaper en spennende kontrast mot de kjølige flisene som ellers dominerer rommet

Det varme treverket med synlig oppbevaring av håndklær skaper en spennende kontrast mot de kjølige flisene som ellers dominerer rommet

Trygghet det viktigste

Tilbudsdokumentet var veldig omfattende og grundig satt opp. Det var viktig for min kone og meg at alt det formelle var i orden og at det ikke var tvil om at alle skatter og avgifter ble betalt og regler og forskrifter fulgt. Tilbudsdokumentet innholdt til og med opplysninger om hvordan håndverkerne var forsikret, noe som betrygget oss i utvelgelsesprosessen.

Hovedbadet har både dusj og badekar. Flisene plukket paret ut selv på Flisekompaniet.

Badet og vaskerommet ligger vegg i vegg i husets sokkeletasje. Badet er innredet med både dusj og badekar og belyst med innfelte LED-spotter. Flisene har paret selv plukket ut fra Flisekompaniets sortiment.

Hjelp til rengjøring

– Jeg er så heldig at jeg har en bror som nabo, så vi bodde der mens håndverkerne holdt på. Jeg ble overrasket over hvor mye støv det ble. Selv om de hadde satt opp en støvbarriere i gangen, kom det endel støv opp trappen til annen etasje. Jeg påpekte dette og De Lilla kom og vasket ned hele huset for oss. Slike ting setter man pris på.

Vaskerommet har innredning fra IKEA og inneholder også toalett og dusj. Her pleier Kjell Arne å vaske parets irske setter etter turer i regnet.

Vaskerommet har innredning fra IKEA og inneholder også toalett og dusj. Her pleier Kjell Arne å vaske parets hund etter turer i regnet.

Gode prosjektledere

Vi satte også stor pris på det gode samarbeidet med prosjektlederne Karine og Tomasz. Trygg og god kommunikasjon er viktig for oss. Å renovere to bad/vaskerom er en stor investering i en bolig og vi trengte å bli forsikret om at vi brukte pengene våre fornuftig. Dersom vi selger en gang er det betryggende å vite at alt er gjort etter forskriftene og at alt kan dokumenteres.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss