Håndverkeren var veldig nøyaktig

Når Christine skulle pusse opp 1. etg i leiligheten søkte hun på nett, fant De Lilla og sendte inn kontaktskjema. Det angrer hun ikke på.

Ryddig tilbud

– Vi hadde bestemt oss for det meste på forhånd. Vi skulle pusse opp kjøkken, gang og 2 soverom. Vi ønsket å flytte litt på et par lettvegger for å få en bedre planløsning. Etter en grundig befaring med Svein fikk vi et ryddig, detaljert tilbud. Det var utslagsgivende for at vi valgte De Lilla.

Flyttet lettveggene for å få en bedre planløsning

Gode råd

Selv om vi hadde bestemt oss for det meste på forhånd, hadde vi en god dialog med prosjektansvarlig underveis. Vi diskuterte en del løsninger sammen. Svein foreslo blant annet at når vi først skulle bytte parketten burde vi ta opp det gamle gulvet, legge ny isolasjon, nye gulvsponplater og avrette for så å legge ny parkett. Videre ble vi enige om å senke taket på kjøkkenet for å montere spotter. Vi gjorde også noen justeringer når det kom til å rive ned og bygge opp igjen lettveggene.

Vi er veldig fornøyde med disse endringene. Vi har nå et godt isolert gulv som er i vater med ingen knirk, samt god belysning på kjøkkenet.

Godt isolert nytt gulv og spotter i taket

Nøyaktighet

Av alt er vi aller mest fornøyd med utførelsen til håndverkeren som jobbet hos oss. Jaroslaw er veldig nøye og utførte arbeidet med høy kvalitet. Vi har et sluttresultat som har gitt oss en «ny» bolig som vi stolt viser frem.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss