Ny bolig med gammel adresse for kjernefamilien på Sofiemyr

Med to gutter på 10 og 14 år som trivdes på skolen og i nærmiljøet hadde Karianne og Petter kun to muligheter da de ønsket seg ny bolig. Finne noe nytt i nærheten eller totalrenovere eksisterende bolig. Valget falt på det siste og De Lilla fikk jobben.

– Vi bor i et veldig barnevennlig område, sier Karianne som er oppvokst i nærheten. Rekkehuset vi bor i er bygget på slutten av 50-tallet. Da ble det ikke bygget så tett. Vi bor også like ved skogen med mange fine turmuligheter. I tillegg er det kun 4-5 minutter unna barneskolen og ungdomsskolen som guttene våre går på. Da ble det totaloppussing på oss.

Trapp og bad

Boligen er et rekkehus fra 50-tallet med 4 halvetasjer som er forbundet med en åpen trapp. Løsningen gir et åpent inntrykk og et spennende lysspill. På grunnplanet er også inngangen til det spennende og omfangsrike badet.

Kjente ikke til De Lilla på forhånd

– Vi kom først i kontakt med De Lilla via en annonse på Facebook for Oslo VVS-senter. Vi syntes De Lilla fremsto som et seriøst firma. De har en nettside med mye informasjon med blant annet bilder og presentasjon av ansatte og referanser/artikler fra tidligere kunder. Kontakten vi hadde med De Lilla i forkant av prosjektet var også god og betryggende.

badeøy

Med to aktive gutter og mye trafikk om morgen og kveld har badet dobbelt opp av det viktigste. I midten av rommet står en øy med to servanter. På baksiden av disse er det to dusjer.

Ett skap til hvert familiemedlem

Et morsomt og smart element er det treningssenterinspirerte settet med 4 høyskap – ett til hver av familiemedlemmene. Toalettet er vegghengt for enkelt renhold og store fliser dominerer gulvet og de fleste veggene.

Dusj

En dusj på hver side av den sentrale øya gir privatliv til to personer samtidig.

Engasjerte interiørkonsulent etter tips fra nabo

– Gjennom en nabo kom vi også i kontakt med interiørkonsulent Anette Hokholt fra InPlace interiør AS. Hun har vært til stor hjelp i prosessen. Hun har endret planløsningen slik at den passer våre behov bedre, blant annet på kjøkken og bad. Hun har også tegnet plassbygde løsninger i flere rom og laget ny belysningsplan med arbeidstegninger til elektrikeren. Hun tegnet ny trapp, hjalp oss i valg av farger, belysning, fliser, kjøkken- og baderomsinnredning og solskjerming.

Kjøkkenet

De horisontale stavene i frontene på badet møter man igjen på kjøkkenet, men i en mørkere farge. Dette sammen med den gjennomgående trappa knytter boligens mange plan sammen.

God prosjektledelse trekkes frem

– Grunnen til at vi valgte å sette jobben bort til én stor entreprenør er tryggheten dette gav oss. Ansvaret for gjennomføring og planlegging lå hos De Lilla og vi slapp å forholde oss til alle de ulike håndverksfagene som har vært involvert i oppussingen.

– Vi er veldig fornøyde med både prosessen og resultatet. Jobben ble ferdig til avtalt tid og kontakten med Prosjektansvarlig Svein Paulsen har hele tiden vært god. Spørsmål underveis og endringer vi ønsket har raskt blitt tatt tak i.

– Prosjektlederne har vært fine sparringspartnere i planleggingsfasen og har hjulpet oss å finne gode og smarte løsninger. Og håndverkerne har levert et sluttresultatet av høy kvalitet.

Kjøkkenfronter

Kjøkkenfrontene er helt rene uten beslag. Håndtakene ligger i formen av materialet.

Benkemontert avtrekk

Benkemontert avtrekk er en spennende løsning som gir renere overskap og bedre skapplass i den beste arbeidshøyden.

Integrert vinskap og plassbygd spisekrok

Integrert vinskap og en plassbygd spisekrok av kjøkkenskuffer gir ekstra oppbevaring og en lun sitteplass. Dette er en av mange smarte løsninger interiørkonsulent Anette Hokholt har skapt i boligen til Karianne og Petter.

Spisestua

Det øverste halvplanet er en spisestue med tilhørende veranda. Spisestua er direkte forbundet med kjøkkenet via den gjennomgående trappen.

Karianne og Petter

Karianne og Petter er fornøyde med jobben til De Lilla.

 

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss