Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Ønsket en totalleverandør

Joachim fra Lommedalen har tidligere pusset opp hvor han selv koordinerte de ulike håndverkene. Nå ville han ha en totalleverandør og kontaktet derfor De Lilla.

Jeg fikk De Lilla anbefalt av en venn som hadde brukt dere når han totalrenoverte sin leiligheten. Han var svært fornøyd med resultatet og prosessen. Jeg sjekket ikke ut noen andre, ettersom jeg ønsket en totalleverandør til jobben. Jeg ringte De Lilla umiddelbart og bestilte en befaring.

Jeg har pusset opp tidligere hvor jeg har gjort en del selv og i tillegg skaffet inn de ulike håndverkerne enkeltvis. Dette ville jeg ikke gå gjennom igjen. Jeg ville at oppussingsprosessen skulle gå raskt og bli styrt av noen med erfaring.

Hjelp til å finne den beste løsningen

Vi hadde første en befaring med Karine og forklarte alt vi ønsket å få utført. Deretter fikk vi beskjed om å velge maling, parkett og flis vi ønsket på de forskjellige plassene. Vi fikk god hjelp av Karine til å velge ut parkett. Vi sendte også Karine spørsmål når vi var usikre på diverse valg vi måtte ta. Da fikk vi hjelp med å finne den beste løsningen.

Oppstartsmøte

Når arbeidet nærmet seg startdato tok vi et mer detaljert møte med Karine, prosjektleder Marcin og alle håndverkerne. Her fikk de svar på alle mindre og større spørsmål de hadde før de kunne sette i gang.

Ryddig prosess

Vi er generelt sett veldig fornøyd med alt! Jobben ble ferdig innenfor tiden som ble forespeilet. Både materialvalgene vi/dere tok og utførelsen ble veldig bra. Vi er også veldig fornøyd med hvordan håndverkerne dekket til mens de jobbet og ryddet etter seg etterhvert som de jobbet på de forskjellige områdene i huset. Alt var veldig profesjonelt utført.  Det fikk vi kommentert av venner og familie som var innom under prosessen også.

Fornøyd med resultatet

Vi er veldig fornøyd med resultatet og spesielt hvordan den nye kjellerløsningen ble. Vi er også superfornøyde med den nye parketten – dette løftet helhetsinntrykket av boligen betraktelig!

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

Walk-in-closet og smart hjemmekontor

Boligeieres behov endrer seg i takt med tiden. Da må også boligen endres. Walk-in-closet og hjemmekontor er nye ønsker som relativt enkelt kan bygges inn i gamle leiligheter.

Les mer
Badet

Totalrenovering med badet i fokus

I en hektisk hverdag for en familie på fire blir badet både knutepunkt og flaskehals. Derfor ble nettopp badet tillagt stor oppmerksomhet da Kristine og resten av familien på Torshov i Oslo skulle totalrenovere leiligheten sin.

Les mer

Fabelaktig evne til å se prosjektet

«Allerede ved befaringen utmerket De Lilla seg med en grundighet langt over konkurrenten, og en fabelaktig evne til å se prosjektet fra min side, slik at jeg som kunde kunne få et realistisk bilde av prosjektets omfang, dets muligheter og mulige fallgruver»

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Hvordan legge gulv? Dette må du tenke på

Les mer Pil til høyre

Fordeler med egen prosjektleder til oppussing

Les mer Pil til høyre

Fra lister til listefrie vegger og tak

Les mer Pil til høyre

Slik maler du taket – steg for steg

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.