Ønsket en totalleverandør

Joachim fra Lommedalen har tidligere pusset opp hvor han selv koordinerte de ulike håndverkene. Nå ville han ha en totalleverandør og kontaktet derfor De Lilla.

Jeg fikk De Lilla anbefalt av en venn som hadde brukt dere når han totalrenoverte sin leiligheten. Han var svært fornøyd med resultatet og prosessen. Jeg sjekket ikke ut noen andre, ettersom jeg ønsket en totalleverandør til jobben. Jeg ringte De Lilla umiddelbart og bestilte en befaring.

Jeg har pusset opp tidligere hvor jeg har gjort en del selv og i tillegg skaffet inn de ulike håndverkerne enkeltvis. Dette ville jeg ikke gå gjennom igjen. Jeg ville at oppussingsprosessen skulle gå raskt og bli styrt av noen med erfaring.

Hjelp til å finne den beste løsningen

Vi hadde første en befaring med Karine og forklarte alt vi ønsket å få utført. Deretter fikk vi beskjed om å velge maling, parkett og flis vi ønsket på de forskjellige plassene. Vi fikk god hjelp av Karine til å velge ut parkett. Vi sendte også Karine spørsmål når vi var usikre på diverse valg vi måtte ta. Da fikk vi hjelp med å finne den beste løsningen.

Oppstartsmøte

Når arbeidet nærmet seg startdato tok vi et mer detaljert møte med Karine, prosjektleder Marcin og alle håndverkerne. Her fikk de svar på alle mindre og større spørsmål de hadde før de kunne sette i gang.

Ryddig prosess

Vi er generelt sett veldig fornøyd med alt! Jobben ble ferdig innenfor tiden som ble forespeilet. Både materialvalgene vi/dere tok og utførelsen ble veldig bra. Vi er også veldig fornøyd med hvordan håndverkerne dekket til mens de jobbet og ryddet etter seg etterhvert som de jobbet på de forskjellige områdene i huset. Alt var veldig profesjonelt utført.  Det fikk vi kommentert av venner og familie som var innom under prosessen også.

Fornøyd med resultatet

Vi er veldig fornøyd med resultatet og spesielt hvordan den nye kjellerløsningen ble. Vi er også superfornøyde med den nye parketten – dette løftet helhetsinntrykket av boligen betraktelig!

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.