Ønsket prosjektstyring

Jon og Siw har pusset opp tidligere og var da misfornøyd med fremdriften og kommunikasjonen fra entreprenøren. Når de nå skulle pusse opp kjøkken, stue, gang og gjesterom ønsket de en totalleverandør med prosjektstyring.

Anbefalt av kjøkkenleverandøren

– Vi fikk anbefalt De Lilla av kjøkkenleverandøren Kvik. Når vi sjekket videre opp De Lilla virket det tillitsvekkende det vi fant på nettsiden deres, spesielt det med prosjektledelse og alle håndverksfagene i samme firma. Vi tok kontakt og Lise kom på befaring til oss. Da var det avgjort.

Gode løsninger i fellesskap

Vi hadde kjøkkentegning fra kvik. Øvrige løsninger i stue, kjøkken, gang og gjesterom kom vi raskt fram til i fellesskap med Lise og prosjektleder Tom. Vi fikk mange gode råd. Lise var veldig oppdatert på siste nytt, som førte til at vi blant annet valgte Coax varmtvannssystem.

Videre trengte vi litt større areal på kjøkkenet for å få plass til de skapene vi ønsket, samt en kjøkkenøy. Vi kom da frem til med Lise og Tom å flytte veggen mellom kjøkkenet og stua litt, samt lage en større åpning og satt inn store, flott fløydører. Vi rev også den gamle, store peisen i stua og fikk satt inn en elegant, mye mindre peis. Dette gjorde at vi fikk mer plass. Utover dette la vi nye gulv og malte alle flater.

Profesjonell utførelse

Hele oppussingsprosessen var veldig profesjonell. Vi fikk hjelp og gode råd fra Lise og Tom. Det var tydelige tidsfrister og god informasjon underveis. Jobben ble utført profesjonelt og kvaliteten er meget bra.

Det var en utfordring med vanntilkoblingen i siste fase av prosessen, men den ble tatt tak i og løst etter få dager.

Fornøyd med alt!

Vi er veldig fornøyd med alt, fra planleggingsfasen, oppussingsprosessen og ikke minst sluttresultatet. Vi har fått det akkurat slik vi ønsket avslutter Siw og Jon.

 

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss