Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

To nye bad for en familie på Grønland

To nye bad i en leilighet på Grønland gir småbarnsfamilien fra Danmark og Lillehammer en enklere hverdag.

– Vi spurte venner og kjente om de kunne anbefale noen av håndverkerfirmaene de hadde brukt til oppussing da vi skulle bygge to nye bad i vår leilighet på Grønland, men det kunne faktisk ingen. Vi brukte derfor Google for å søke selv. Vi fant etterhvert to firmaer som vi ønsket tilbud fra. De Lilla var ett av disse og det vi valgte til slutt.

Fleksibiltet og grundighet

– Det var flere grunner til at vi valgte De Lilla. Tilbudet deres var svært detaljert, med hver lille ting spesifisert. Der hvor andre firmaer kun lot oss velge utstyr og innredning fra deres faste leverandører, kunne vi hos De Lilla velge alt selv. Dette gjorde at vi kunne finne akkurat det utstyret og flisene vi ønsket oss. Noen av varene fikk vi selv levert til vår leilighet, mens andre ble hentet av De Lilla. Dette fungerte over all forventning.

Familien fikk renovert to bad av De Lilla. Det største badet har badekar, vaskemaskin, tørketrommel og mye skapplass. For å få plass til 60cm dype skap ble døren flyttet.

Kommunikasjon

– Vi ønsket at arbeidene skulle foregå mens vi var på ferie i utlandet. Det var derfor viktig for oss at vi kunne stole 100 % på firmaet. En ting vi satte veldig stor pris på var at De Lilla ga oss hyppige oppdateringer underveis på e-post. Vi avtalte til og med plasseringen av en koblingsluke underveis, mens vi var på reise.

Det minste av de to badene har dusj. Glassdøren ble bestilt gjennom De Lilla og montert av De Lillas håndverkere.

En hjelpsom prosjektleder

– Vi valgte noen store (60cm x 60cm) og tunge fliser som vi fikk levert nede på døra. Disse bar vår håndverker, Tomasz,  selv opp til vår leilighet i 4. etasje. Etter at jobben var gjort hjalp Tomasz oss også med maling og sparkling av to vegger i stua, forsterking av hyllesystem i innendørs bod, samt montering av en ny lås til ytterdøra. Slik legger man merke til. De Lilla tok også den nødvendige kommunikasjonen med styret i borettslaget vårt, slik at vi ikke behøvde tenke på annet enn hvordan vi vill at badene skulle se ut. Styreleder i borettslaget har faktisk siden brukt De Lilla til totalrenovering av en utleieleilighet, så jeg regner med denne kommunikasjonen gikk bra.

Ann Kirstine og Morten er fra henholdsvis Danmark og Lillehammer. De er ekte Grønlandspatrioter og kunne ikke tenkt seg å bo noe annet sted. De har to små barn og en travel hverdag.

– I tillegg til fleksibilitet, godt samarbeid og god kommunikasjon, satte vi pris på at De Lilla gjorde seg også ferdige til den tiden de hadde lovet og ryddet godt opp etter seg. Vi er i dag veldig godt fornøyde med resultatet og de to badene og anbefaler De Lilla til alle våre venner og bekjente.

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

Badet

Totalrenovering med badet i fokus

I en hektisk hverdag for en familie på fire blir badet både knutepunkt og flaskehals. Derfor ble nettopp badet tillagt stor oppmerksomhet da Kristine og resten av familien på Torshov i Oslo skulle totalrenovere leiligheten sin.

Les mer

Svært fornøyde med kvaliteten på utførelsen og ferdige resultatet

Helen var i dialog med flere, men hun hadde noen spesifikke og litt utenom det vanlige ønsker om løsninger. Det virket som De Lilla var de som best kunne imøtekomme disse ønskene.

Les mer

Cathrine ønsket farger og kontraster på sitt nye bad

Gode omtaler og god kundebehandling gjorde at Cathrine fra Lommedalen valgte De Lilla da hun skulle pusse opp badet.

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Levetid på bad – hvor ofte må du pusse opp?

Les mer Pil til høyre

Hvor mye koster det å pusse opp bad? Faktorene som avgjør

Les mer Pil til høyre

Pusse opp hus eller leilighet? Dette bør du vite om

Les mer Pil til høyre

10 ting å tenke på før oppussing av baderom

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er sommerstengt tom 28. Juli. Alle henvendelser vil bli besvart 29. Juli. Riktig god sommer!
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.