Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

En påskehilsen i en uvirkelig tid

For noen uker dette har vært! En uvirkelighet som har blitt virkelighet. Når vi gjennomfører våre jevnlige risikoanalyser for De Lilla som selskap, har aldri en pandemi og «lock down» av Norge stått på listen over mulige scenarioer. Men for en gjeng jeg har med meg her i De Lilla. Alle våre 94 ansatte har stått på alt de kan.

Med Bedriftshelsetjenesten i ryggen fikk vi tidlig ut informasjon om hygiene, smitte, symptomer og hva man skal gjøre i situasjonen.  Vi etablerte tidlig en beredskapsgruppe, la en beredskapsplan og vi informerer alle ansatte jevnlig om nye tiltak etter hvert som de pålegges fra myndighetene.  Vi er i tett dialog med våre kunder og har informert om også deres meldeplikt ovenfor oss. Vi har sammen med våre kunder et ansvar for at våre ansatte ikke skal utsettes for smittefare.

Bilde av de ansatte i De Lilla

Nye måter å jobbe på

Regjeringen har gått ut og anbefalt bruk av håndverkere for å holde hjulene i gang. Og det gjør vi!

Vi har utviklet nye (og kanskje mer effektive?) måter å jobbe på under denne Corona krisen. I tillegg til fysiske befaringer utfører vi nå befaringer via FaceTime, Microsoft Teams, telefon eller via bilder og måltaking per e-post. Vi har i tillegg etablert en chat her på vår webside. Her kan du snakke med en av våre Prosjektansvarlige og få svar på dine oppussingsspørsmål. Vi får mange henvendelser og vi får mange innspill på at dere der ute setter stor pris på disse nye tjenestene.

Trygge kunder og håndverkere

Ute på våre mange prosjekter følger våre prosjektledere kundene tett opp både ved fysisk oppmøte og/eller via FaceTime, telefon etc. Mye kan avklares uten fysisk oppmøte. Videre har prosjektlederne stort fokus på i å ivareta og tilrettelegge for våre håndverkere. Håndverkerne jobber i små grupper, oftest 2 personer på prosjekter, de kjører egne biler, de bestiller materialer med levering direkte til byggeplass, noe som gjør at de i jobbsammenheng er lite utsatt.

De Lilla er et likvid selskap

De Lilla er et likvid og solid selskap og vil «stå oppreist» gjennom hele denne alvorlige krisen. Det er imidlertid tøffe tider for alle, og vi må dessverre også permittere  deler av vår organisasjon som ikke har beskjeftigelse i disse dager, slik at vi sikrer at alle våre 94 ansatte har en jobb når Corona-krisen er over.

Oppussingsmarkedet er ikke blant de verst rammede i disse krisetider. Det viser seg at folk i permittering eller på hjemmekontor iverksetter mindre oppussingsprosjekter på egenhånd som de lenge ikke har hatt tid til. For oss i Proff-segmentet er det dog en mindre tilbakegang ettersom nok en del av våre kunder opplever usikkerhet i disse tider, og derfor avventer oppstart av nye større oppussingsprosjekter med mange nye håndverkere inn i huset. Vi kan dog forsikre våre kunder om at det er trygt å pusse opp selv i disse tider, og vi tar alle nødvendige hensyn mht. hygiene og smittevern.

Vår oppfordring til alle er derfor den samme som regjeringens; bruk håndverkere nå, det er trygt!

Påsken nærmer seg, og noen etterlengtende fridager kommer god med nå. Vi i De Lilla ønsker alle en riktig god påske. Så ser vi frem til flere spennende prosjekter i tiden fremover.

Påskehilsen fra
Christian Engebretsen
Daglig leder

Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.