Alt av innvendig oppussing

De Lilla har lang erfaring med å lede store og små oppussingsprosjekter. Skal du pusse opp hele leiligheten eller huset ditt, eller pusse opp deler av det, ordner vi det for deg.

Alle håndverkerfagene

De Lilla utfører alt av innvendig oppussing som, rehabilitering av bad eller kjøkken, flislegging, snekkerarbeid, malearbeid, gulvlegging, rørlegger– og elektrikerarbeid. Hos oss forholder du deg kun til én prosjektleder som koordinerer de forskjellige håndverkerne og sørger for at rett arbeid utføres til rett tid og til god fagmessig kvalitet.

Planlegging

En totaloppussing krever mye planlegging. Våre erfarne prosjektledere hjelper  deg gjennom prosessen og kan gi råd i forbindelse med valg avløsninger og materialer.

Trygg oppussing

Prosjektlederne i De Lilla har lang erfaring med å koordinere alt fra totalrehabilitering av hus og leiligheter til mindre oppussingsoppdrag. Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la oss ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp for deg. Vi planlegger og sørger for at alle involverte kommer inn til riktig tid og gjør jobben når de skal med god fagmessig kvalitet. Vi kaller det ganske enkelt for «Trygg oppussing».

Designguide

Alle mulighetene en har dersom man foretar en totaloppussing kan ofte virke uoverkommelige. Vi anbefaler derfor samarbeid med en interiørarkitekt ved store arbeider.

Lønner seg

Mange kaster seg hodestups ut i omfattende oppussingsprosjekt, bare for å oppdage at en har glemt mange detaljer, håndverkeren dukker ikke opp eller ting ble ikke som planlagt. Lange oppussingsperioder sliter på alle involverte.

Å sette bort oppussingen til De Lilla koster naturlig nok mer enn å gjøre det selv, men kan fort lønne seg i det lange løp. Boligens verdi stiger med godt dokumentert faglig håndverk og ikke minst unngår du stress og bekymringer.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema
Kontakt oss