Alt av innvendig oppussing

Pusse opp hjemme? De Lilla har lang erfaring med alt av innvendig oppussing, og sørger for at du blir strålende fornøyd med ditt nye hjem. Enten du skal pusse opp kjøkken eller bad, male vegger og tak eller legge gulv ordner vi det for deg – alltid til avtalt tid og fast pris.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring? Ta kontakt med oss i dag.

Godt håndverk til fast pris og avtalt tid

Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med innvendig oppussing, og bruker alltid materialer og produkter av høy kvalitet slik at du får det beste resultatet. 

Enten du ønsker totalrenovering av bad, oppussing av kjøkken, flis– eller gulvlegging, snekkerarbeid, malearbeid, rørlegger– og elektrikerarbeid eller et annet oppussingsprosjekt, så hjelper vi deg gjerne!

Vi garanterer at oppussingen utføres til avtalt tid og til fast pris, slik at du slipper å bekymre deg for uforutsette utgifter. Dermed kan du bare senke skuldrene, og glede deg til å komme inn i ditt nye hjem.

Planlegging

Våre erfarne prosjektledere hjelper deg gjennom prosessen og kan gi råd i forbindelse med valg av løsninger og materialer.

Vi tar oss av planlegging og koordinering

Selv om det er mange involverte, trenger du kun å forholde deg til én kontaktperson. Prosjektlederne i De Lilla har lang erfaring med å koordinere alt fra totalrenovering av hus og leiligheter, til mindre oppussingsprosjekter. 

Vi planlegger og koordinerer alle involverte håndverkere for deg, og sørger for at rett arbeid blir utført til rett tid og god fagmessig kvalitet. 

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la oss ta prosjektansvaret, kan du dermed trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp for deg. Vi kaller det ganske enkelt for trygg oppussing.

 

Designguide

God oppussing lønner seg

Oppussing er omfattende arbeid, og ofte blir slike prosjekter langt mer stressende og kostbare enn planlagt. 

Mange tar for eksempel fatt på arbeidet ved godt mot, men oppdager plutselig at de har glemt viktige detaljer, at håndverkeren ikke dukker opp i tide, eller at arbeidet var mer krevende enn forventet. Høres det kjent ut?

Å sette bort oppussingen til De Lilla koster naturlig nok mer enn å gjøre det selv, men vil lønne seg i det lange løp. Boligens verdi stiger med godt dokumentert faglig håndverk, og ikke minst unngår du stress og bekymringer.

 

Ønsker du et uforpliktende tilbud eller kanskje en befaring? Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss