Dyktige snekkere med bred erfaring

Alle våre snekkere har lang og bred erfaring. De utfører den snekkerjobben du har behov for med stor nøyaktighet.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Alt av innvendig snekkerarbeid

De Lilla utfører alt av innvendig snekkerarbeid på våre prosjekter. Det være seg å sette opp vegger, tak, kjøkken, trapp, dører, vinduer, legge gulv etc. Våre snekkere har lang erfaring og er vant til å jobbe med mange ulike typer oppdrag. De utfører jobben med faglig presisjon og leverer høy kvalitet på alle oppdrag.

Snekkere i faste team

Arbeidet som snekker handler også mye om å kommunisere og samarbeide godt. De Lillas snekkere jobber i faste team og kjenner hverandre godt. I tillegg samarbeider de daglig med andre fagarbeidere som elektriker og rørlegger.

De Lillas snekkere har solid erfaring til alle typer oppdrag, små eller store.

De Lillas snekkere har solid erfaring til alle typer oppdrag.

Prosjektledelse

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la våre prosjektledere ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi sørger for at det blir pusset opp hjemme hos deg. Vi planlegger og sørger for at alle kommer til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet. Det er din beste garanti for et godt resultat.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på et snekkeroppdrag eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.