Gulvet lagt, rett og knirkefritt

Å legge gulv er et fagområde som innbefatter arbeid med og bruk av en rekke ulike materialer og teknikker. De Lillas gulvleggere utfører alt fra konstruksjon av underlag og avretting til ferdiglagt gulv og listverk.

Gulvets bruksområde er avgjørende for hva en bør velge. Det finnes slitesterk laminat, en rekke ulike parketter og tregulv, og ikke minst fliser.

Våre gulvleggere har lang erfaring, vant til å jobbe med mange ulike typer materialer og utfører jobben med faglig presisjon. De leverer høy kvalitet på alle typer gulv.

Gulv av eik

Gulvet er en viktig stemningssetter i hjemmet. Tradisjonelle tregulv er fremdeles det mest populære, blant annet eik, som i dette rommet.

Arbeidet som gulvlegger handler også mye om å samarbeide godt med andre håndverkere. De Lillas gulvleggere jobber i faste team og kjenner hverandre godt. I tillegg har De Lilla erfarne prosjektledere som følger alle oppdrag frem til ferdigstillelse

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema
Kontakt oss