Gulvet lagt, rett og knirkefritt

Å legge gulv er et fagområde som innbefatter arbeid med og bruk av en rekke ulike materialer og teknikker. De Lillas gulvleggere utfører alt fra konstruksjon av underlag og avretting til ferdiglagt gulv og listverk.

Ulike type gulv

Gulvets bruksområde er avgjørende for hva en bør velge. Det finnes slitesterk laminat, en rekke ulike parketter og tregulv, og ikke minst fliser.

Gulv av eik

Gulvet er en viktig stemningssetter i hjemmet. Tradisjonelle tregulv er fremdeles det mest populære, blant annet eik, som i dette rommet.

Våre gulvleggere

Våre gulvleggere har lang erfaring, vant til å jobbe med mange ulike typer materialer og utfører jobben med faglig presisjon. De leverer høy kvalitet på alle typer gulv. Før gulvet legges sikrer vi at underlaget er avrettet og vi bruker alltid rett type underlag. Vi har også god erfaring med valg av gulv til ulike bruksområder.

Arbeidet som gulvlegger handler også mye om å samarbeide godt med andre håndverkere. De Lillas gulvleggere jobber i faste team og kjenner hverandre godt. I tillegg har De Lilla erfarne prosjektledere som følger alle oppdrag frem til ferdigstillelse

Forhandler av Arena gulv

De Lilla forhandler blant annet Arena Gulv som leverer høykvalitets tregulv. Med Arenas tregulv får du gjennomgående høy kvalitet og finish til en konkurransedyktig pris. Arena tregulv er tilpasset nordisk smak og klimatiske forhold. Sortimentet til Arena Gulv ser du her.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema

.

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.