Gulvet setter stemningen

Å legge gulv er et fagområde som innbefatter arbeid med og bruk av en rekke ulike materialer og teknikker. De Lillas gulvleggere utfører alt fra konstruksjon av underlag og avretting til ferdiglagt gulv og listverk.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Ulike type gulv

Gulvet er en viktig stemningssetter i hjemmet. Gulvets bruksområde er avgjørende for hva en bør velge. Det finnes slitesterkt laminat, en rekke ulike parketter og tregulv, og ikke minst fliser.

Bruk tid på å finne et gulv som passer for deg, velg med tanke på at gulvet skal brukes over tid.

Bruk tid på å finne et gulv som passer for deg, velg med tanke på at gulvet skal brukes over tid.

Våre gulvleggere

Våre gulvleggere har lang erfaring, vant til å jobbe med mange ulike typer materialer og utfører jobben med faglig presisjon.

Parkettleverandørenes krav til montering av flytende gulv legger til grunn meget strenge toleranser som krever grundig forarbeid og prosjektering. For opprettholdelse av garanti på gulv er det derfor viktig at kunde og De Lilla sammen finner løsninger som ivaretar disse toleransekravene og sikrer et godt ferdig produkt.

Arbeidet som gulvlegger handler også mye om å samarbeide godt med andre håndverkere. De Lillas gulvleggere jobber i faste team og kjenner hverandre godt. I tillegg har De Lilla erfarne prosjektledere som følger alle oppdrag frem til ferdigstillelse

For deg som vil ha det eksklusivt har vi knyttet til oss samarbeidspartnere med spesialkompetanse på legging av mønstergulv og parketter som krever liming, gulvslip og vedlikehold.

Håndverker med sikkerhetsutstyr

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med et bredt spekter av gulvleverandører gjennom Maxbo som, Tarkett, Harmoni, Kährs og Bjelin. Vi jobber tett med Maxbo på disse leverandørene og har dermed gode rutiner, blant annet med opplæring i produktegenskaper og installasjon. De Lilla har et eget Showroom med utvalgte parketter fra våre samarbeidspartnere.

For mønstergulv, parkett som skal limes eller annen gulvbehandling har vi knyttet til oss Skogr, Norsk Gulvservice og Parkettstudio som innehar spesialkompetanse. Dette samarbeidet vil sikre deg som kunde et best mulig resultat.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss