Flislegging - nøyaktig og pent utført

Å flislegge nøyaktig for et pent resultat kan være en utfordring for de fleste. Alt fra godt forarbeid og riktig underlag til riktig oppmåling må hensynstas. Søker du etter flislegger i Oslo, kan det lønne seg å kontakte De Lilla.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Innvendig flislegging

De Lilla utfører alt av innvendig flislegging som, baderom, vaskerom, kjøkken, gulvfliser etc. Våre flisleggere har mange års erfaring og har opparbeidet seg god kompetanse på legging av ulike typer flisløsninger.

Flislegging gjøres oftest i forbindelse med oppussing av bad eller kjøkken, men også som en del av et oppussingsprosjekt, gjerne i ganger eller kjelleretasjer.

Store, moderne fliser krever ekstra nøyaktighet ved montering. Her bruker De Lillas håndverker laservater og en stor sugekopp for å plassere flisene rett.

Store, moderne fliser krever ekstra nøyaktighet ved montering. Her bruker De Lillas håndverker laservater og en stor sugekopp for å plassere flisene rett.

Kvalitetsprodukter tilpasset flisleggingen

Vi bruker alltid den beste kvaliteten i fugemasse, flislim, mørtel etc., tilpasset det område hvor flisene skal legges. Det er ulike produkter tilpassset baderomsgulv, gulv i gangen og på kjøkken. Riktige produkter og godt forarbeid gir et varig godt resultat. Vi er løsningsorienterte, noe som gir deg den beste løsningen. Jobben blir utført nøyaktig og med høy kvalitet.

Familien Sandberg fikk renovert to bad av De Lilla. De er svært fornøyd med sluttresultatet.

I våtrom følger vi alltid våtromsnormen og De Lilla gir 12 års garanti på oppussing av bad.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss