Maler nøye og pent

De Lilla utfører alt av innvendig malerarbeid med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris. Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan og er stolte av faget sitt.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Grunnarbeidet viktig

Grunnarbeidet er viktig for å få et godt og langvarig resultat. Vi gir deg de beste rådene i forhold til det underlaget som er der i dag. Om det er for eksempel å fjerne tapet og deretter helsparke, legge på armeringsduk og helsparkle, sette opp gipsplater eller bare flekksparke. Vi gir deg råd for det beste resultatet på ditt malerarbeid.

De Lillas malere har solid erfaring til alle typer maleoppgaver.

De Lillas malere har solid erfaring til alle typer maleoppgaver.

Prosjektledelse

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la våre prosjektledere ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi sørger for at det blir malt hjemme hos deg. Vi planlegger og sørger for at alle kommer til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet, uten søl. Det er din beste garanti for et godt resultat.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på et maleoppdrag eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss