Vi pusser opp Stor-Oslo

Etter flere år med solid vekst er De Lilla i dag blitt en av de største etablerte håndverksaktørene i Stor-Oslo området rettet mot privatmarkedet. Årsaken til De Lillas vekst handler om 15.000 fornøyde kunder som har fått og får levert det de ønsker til avtalt tid og avtalt pris.

Alle håndverksfagene

De Lilla gjør det meste innen innvendig oppussing som baderom, kjøkken, gulv, montering, malearbeid, snekkerarbeid, flislegging, elektro– og rørleggerarbeid.

En avgjørende faktor for å få en fornøyd kunde er å ha dyktige og hyggelige medarbeidere som pusser opp som avtalt og med minst mulig «støy». Vi mener vi er gode på å ha de beste håndverkerne til ethvert prosjekt.

 

Prosjektledelse

I tillegg til dyktige håndverkere er god prosjektledelse avgjørende for at alle skal bli fornøyde. De Lillas prosjektledere har solid fagkunnskap, forstår hva som skal gjøres når og er opptatt av å yte best mulig service. De Lilla følger tett opp fra befaring og tilbud til oppstart og gjennomføring. Sluttresultatet blir godt dokumentert.

Fra ide til suksess

Vi har over 20 års erfaring i bransjen. I 2006 startet vi selskapet Håndverk1000, med den filosofi at vi kunne strukturere oss i en bransje som er preget av mange små aktører og i et marked med mye svart arbeid. Vi tror på at kundene ser verdien av å ha alle håndverksfagene under en paraply, samt få god prosjektledelse med ett kontaktpunkt. Vi lykkes med å ha kontrakter basert på norsk lov, ha forsikringer, god dokumentasjon og garantier utover det som står i norsk lov.

September 2014 tok vi steget og skiftet navn fra Håndverk1000 til De Lilla. Vi ønsker å skille oss ut og bli mer synlig i en bransje hvor mange er like. Med 71 De Lilla biler kjørende rundt er vi godt synlig. Vi er stolte av våre leveranser og tør å vise oss frem.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.