Oppussing av kjøkken

Ønsker du nytt kjøkken? De Lilla bistår deg gjerne med å pusse opp kjøkkenet ditt, det være seg vegger, tak, gulv, samt montering ny kjøkkeninnredning. Vi har erfarne og dyktige prosjektledere som kan bistå med tekniske råd og ideer for ditt kjøkken, samt rørlegger og elektriker som står for den tekniske installasjonen på kjøkkenet.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt kjøkken? Ta kontakt med oss i dag.

God investering

Kjøkkenet har blitt hjemmets hjerte. Det multifunksjonelle og sosiale rommet hvor barna gjør lekser, de voksne jobber, venner møtes og familien samles til hyggelige middagsstunder. Det er bare på soverommet vi bruker mer tid i hjemmet. Å pusse opp kjøkken er derfor blitt en viktig investering i livskvalitet som mange verdsetter.

Sort kjøkken

Fra å være et litt skjult rom i boligen har kjøkkenet endret seg til å bli hjemmets hjerte.

De Lilla ønsker å hjelpe deg med å oppfylle din kjøkkendrøm. Enten du skal pusse opp vegger, tak og gulv, montere ny kjøkkeninnredning eller totalrenovere, så hjelper vi deg gjerne. 

De Lilla har erfarne og dyktige prosjektledere og håndverkere som bistår med både råd og ideer, teknisk installasjon og montering på kjøkkenet, helsparkling og maling, og alt annet du måtte trenge av solid og grundig håndverk. Vi sikrer alltid at arbeidet utføres i henhold til gjeldende normer og krav. 

God prosjektledelse – for knirkefri oppussing

God prosjektledelse er alfa og omega i ethvert oppussingsprosjekt. Vi sikrer god planlegging og oppfølging, og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet. 

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la våre prosjektledere ta ansvar for prosjektet kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi sørger for at kjøkkenet blir renovert. 

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring? Ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kjøkkenøy

Med farger og teksturer kan man enkelt endre uttrykket til et kjøkken

 

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss