Kjøkkenet er hjemmets hjerte

De Lilla bistår deg gjerne med å pusse opp kjøkkenet ditt, det være seg vegger, tak, gulv, samt montering ny kjøkkeninnredning. Vi har erfarne og dyktige prosjektledere som kan bistå med tekniske råd og ideer for ditt kjøkken, samt rørlegger og elektriker som står for den tekniske installasjonen på kjøkkenet.

God investering

Kjøkkenet har blitt hjemmets hjerte. Det multifunksjonelle sosiale rommet hvor barna gjør lekser, de voksne jobber, venner møtes, alle spiser etc. Det er bare på soverommet vi bruker mer tid i hjemmet. Å pusse opp kjøkken er derfor blitt en viktig investering i livskvalitet som mange verdsetter.

Sort kjøkken

Fra å være et litt skjult rom i boligen har kjøkkenet endret seg til å bli hjemmets hjerte.

Prosjektledelse

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la våre prosjektledere ta ansvar for prosjektet kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi sørger for at kjøkkenet blir renovert. Vi tilbyr fast pris og garanterer ferdigstillelsestidspunkt. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Kjøkkenøy

Med farger og teksturer kan man enkelt endre uttrykket til et kjøkken

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.