Oppussing og totalrenovering av bad

Pusse opp badet? Våre håndverkere har lang og solid erfaring med oppussing av bad. Vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av ditt bad? Ta kontakt med oss i dag.

12 års tetthetsgaranti og våtromsdokumentasjon

Våre håndverkere har solid kompetanse  og lang erfaring i alt fra totalrenovering av større bad til enklere baderomsprosjekter.

Hos oss får du alltid god våtromsdokumentasjon med bilder, og 12 års tetthetsgaranti. Det er viktig for verdien på din bolig. 

Oppussing av bad til fast pris og avtalt tid

De Lillas team på oppussing av bad involverer en rekke fagområder. Alt fra rørleggere og flisleggere, til snekkere, elektrikere og malere. I tillegg er det en dedikert prosjektleder som koordinerer og sikrer god fremdrift i oppussingsprosjektet.

God organisering og lang erfaring gjør at vi trygt kan tilby deg fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt. Normalt bruker vi 4–6 uker på totalrenovering av et bad. 

Med De Lilla slipper du dermed å bekymre deg for både forsinkede bestillinger og uforutsette utgifter, og kan føle deg trygg på at du får godt levert arbeid til avtalt tid og pris.

Prosjektleder sikrer sømløs koordinering

I et oppussingsprosjekt er det mange involverte parter som er avhengig av hverandre for å få sin del av jobben gjort. Vi planlegger og sørger for at materiell og alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid, og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Ved å benytte De Lilla og la oss ta prosjektansvar for badet ditt, kan du dermed trygt reise bort eller være på jobben mens vi pusser opp badet ditt.

Mens det tidligere var små glassfliser som var mest populære, er det det nå store rustikke fliser i gråtoner mange vil ha.

Mens det tidligere var små glassfliser som var mest populære, er det det nå store rustikke fliser i gråtoner mange vil ha. Flisleggeren bruker laservater og en stor sugekopp for å sikre rett montering.

Våtromsprogram for oppussing av bad

Alle produkter vi bruker til oppussing av bad er av høy kvalitet og tilfredsstiller strenge godkjenningskrav. 

Vårt program for totalrenovering av bad er etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeid med våtromsystemene Litex og ARDEX.  De Lilla bruker Litex membranplater på vegger, som er membran og våtromsplate i ett. Platene er vann- og damptette og har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk.

På baderomsgulv bruker vi ARDEX Systemløsning, som består av membranduk, 2-komponent membranlim og tilhørende tetningsdetaljer. Produktene har en Europeisk Teknisk Godkjenning (ETA). ARDEX gir vannskadesikre, solide, funksjonelle og varige våtrom.

Se hvordan våre håndverkere bygger opp et bad fra grunnen av:

 

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss