Pusse opp badet

De Lilla kan pusse opp bad. Våre håndverkere har solid kompetanse innen våtromsnormen og vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.

12 års garanti på baderom

De Lillas håndverkere har god fagkunnskap og lang erfaring i alt fra totalrenovering av større bad til enklere baderomsprosjekter. Vi gir deg god ferdigdokumentasjon med 12 års garanti.  Dette er viktig for verdien av din bolig.

Fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt

De Lillas team på oppussing av bad involverer en rekke fagområder. Alt fra rørleggere og flisleggere, til snekkere, elektrikere og malere. I tillegg er det en dedikert prosjektleder som koordinerer og sikrer god fremdrift. Normalt bruker vi 4–6 uker på en totalrenovering av et bad. Vi tilbyr fast pris og garanterer ferdigstillelsestidspunkt.

merke for godkjent våtromsbedriftDe Lilla er Godkjent våtromsbedrift. Arbeidet utføres i henhold til våtromsnormen (Norsk standard) og du får all dokumentasjon med bilder ved ferdigstillelse.

Detaljene er viktige når et nytt bad skal bygges. Her er detaljer fra et totalrenovert bad på Grønland.

Prosjektledelse

Ved å benytte De Lilla og la oss ta prosjektansvar for badet ditt, kan du trygt reise bort eller være på jobben i mens vi pusser opp badet ditt. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Mens det tidligere var små glassfliser som var mest populære, er det det nå store rustikke fliser i gråtoner mange vil ha.

Mens det tidligere var små glassfliser som var mest populære, er det det nå store rustikke fliser i gråtoner mange vil ha. Flisleggeren bruker laservater og en stor sugekopp for å sikre rett montering.

Våtromsprogram for oppussing av bad

Vårt program for totalrenovering av bad er etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeid med våtromsystemene Litex og ARDEX.  De Lilla bruker Litex membranplater på vegger, dette er membran og våtromsplate i ett. Platene er vann- og damptette og har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk. Vil du vite mer om Litex våtromssystem kan du lese denne artikkelen.

På baderomsgulv bruker De Lilla ARDEX Systemløsning, dette er en membranduk, 2-komponent membranlim og tilhørende tetningsdetaljer. Produktene har en Europeisk Teknisk Godkjenning (ETA). ARDEX gir vannskadesikre, solide, funksjonelle og varige våtrom.

Her er en tidsforløpfilm som viser hvordan våre håndverkere bygger opp et bad fra grunnen av.

 

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.