Svært fornøyde med kvaliteten på utførelsen og ferdige resultatet

Helen var i dialog med flere, men hun hadde noen spesifikke og litt utenom det vanlige ønsker om løsninger. Det virket som De Lilla var de som best kunne imøtekomme disse ønskene.

Håndverker i særklasse

Vi er svært fornøyde med håndverkeren som jobbet hos oss begynner Helen å fortelle. Kvaliteten på håndverket til Krzysztof er så til de grader perfekt. I tillegg samarbeidet vi meget godt med ham på en daglig basis. Det er grunnen til at vi fikk oppfylt de ønskene om løsninger vi hadde. I tillegg fikk vi forslag og hjelp til andre løsninger vi selv ikke hadde tenkt på. Et eksempel er dusjen. Her kom Krzysztof med gode forslag på endring. Ellers ville vi i dag hatt en dusj som var veldig liten og der mannen min ikke kunne stått oppreist.

Vi fikk også hjelp med noen andre løsninger. Blant annet hadde vi tenkt mikrosement, men vi er nå storfornøyd med storformatflisene vi valgte, som ser litt ut som betong. Prosjektansvarlig Jarl Ivar tok oss med til Norfloor, som hjalp oss å finne dem.

Fikk ønsket resultat

Vi hadde selv designet og funnet løsninger vi ønsket på vårt bad forteller Helen videre.  Deretter fikk vi hjelp med å virkeliggjøre dette. Utover at De Lilla utførte selve jobben, samarbeidet vi også veldig godt med andre leverandører.  Drivved.no laget 4 ulike møbler til baderommet vårt. De var særdeles imøtekommende og profesjonelle. Og sist, men ikke minst lysdesigner Marie fra lystilditthus.no – det satte virkelig prikken over i’en. Hun anbefales på det varmeste.

Produkter

De grå og sorte flisene er fra Norfloor og de fantastiske turkise flisene er fra Faglis. Flisene i dusjnisjene er fra Modena. Toalettet er fra Catalano, servanttoppen og speilet er fra Scala bad og badekaret er fra Kaldewei. Alle armatuer er fra Tapwell.

Nå nyter vi bare det flotte badet vårt avslutter Helen.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss