Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Dette må du tenke på om du skal male soverom

Vi bruker omtrent en tredjedel av livet på å sove, så hvorfor ikke gjøre det i et soverom som skaper trivsel og ro? Et malingsstrøk eller to får deg langt på veien, men for å oppnå et resultat du blir fornøyd med er det noen faktorer du bør ta i betraktning.
Les mer

Dokumentér alt, alltid!

Skal du selge må du ha dokumentasjon på håndverksarbeid som er gjort i boligen, selv om du har gjort oppussingen selv. Hvis ikke kan det bli dyrt.
Les mer

Bygg bad som varer

Oppussing av bad kan være en kostbar investering, og det er det mange gode grunner til. Pris og kvalitet henger nemlig tett sammen, både når det gjelder produkter og håndverk.
Les mer

Enkelt og greit med iSEKK

Du har helt sikkert lagt merke til dem. De gule avfallssekkene som står rundt omkring i byen.
Les mer

Fire steg mot nytt gulv

Når du skal legge gulv er det mange spørsmål som melder seg. Hvilken tresort skal du velge? Er det best med lyst eller mørkt gulv? Hvordan skal du behandle treverket? Vi har snakket med en ekspert for å få svar.
Les mer

Gladkokken etter oppussing av kjøkken: – Ville ikke gjort noe annerledes

Et drøyt halvår har gått siden De Lilla hjalp Gladkokken Jan Henrik Syversen med å pusse opp kjøkkenet. Nå har han bodd seg inn, men enda ikke oppdaget noe han savner.
Les mer

Velg riktige fliser når du skal pusse opp bad

Oppussing av badet er et omfattende prosjekt der baderomsflisene er selve krona på verket. Flisene du velger har mye å si for holdbarheten, hvordan baderommet oppleves og hvor mye vedlikehold du kan forvente deg etter at badet står klart.
Les mer

Skal du male stue? Da bør du tenke på dette

Å male stuen er en enkel måte å skape forandring hjemme. Det er likevel noen ting som bør være på plass for å sikre god kvalitet og et sluttresultat som svarer til behovene dine.
Les mer

Valg av farger – tipsene til å male stue, kjøkken og soverom

Torshov Farge er en ekte hjørnesteinsbutikk i Oslo. Går du inn treffer du tre smilende mennesker, blant annet amerikaneren Barbara som står for farge og inspirasjon.
Les mer

Pusse opp bad? Ikke gjør dette

Med over 15 års erfaring med oppussing av bad vet Victoria Olsen en ting eller to om hva du bør gjøre ­og hva du bør unngå i renoveringen av badet.
Les mer

Kjøkkenekspertens viktigste tips

Lurer du på hvor du skal starte når du skal pusse opp kjøkken? Her får du kjøkkenekspertens beste råd, fra måling og inspirasjon til hvilke fallgruver du bør unngå.
Les mer

Hvordan male vegg inne? Gode tips for et flott resultat

Fornye hjemmet ditt? Å male vegger kan gi nytt liv til soverom, stue eller andre oppholdsrom. Les våre beste tips til hvordan du får et flott resultat.
Les mer

De Lilla+ –Nå blir det enda lettere å pusse opp

Mange opplever oppussingsprosessen som stressende og slitsom. Det ønsker vi å gjøre noe med.
Les mer

De Lilla+: Gjør oppussingsvasken riktig med Conluo

Rengjøring er ikke så rett fram som mange tror. I nyoppussede boliger kan du i verste fall ende opp med å gjøre skade på det nye resultatet om du bruker feil vaskemidler og utstyr.
Les mer

De Lilla+: Enklere oppussing med Wanda

Møbler, TV, lamper, bøker og pyntegjenstander må ryddes bort når du skal pusse opp. Ikke alle har plass til å lagre dette i sin egen bolig.
Les mer

De Lilla+: Interiørdesign for alle

Enten du skal pusse opp stua eller hele huset, er spørsmålet alltid det samme: Hvilke løsninger er egentlig de beste? For å utnytte potensialet i boligen på best mulig vis, kan det være lurt å få hjelp av erfarne fagfolk. Derfor har vi, gjennom De Lilla+, inngått et samarbeid med interiørarkitektene i Unilon.
Les mer
Christian Engebretsen

God sommer 2022

Året 2022 startet litt tungt i et marked som var preget av en ny bølge med korona. Men med våren kom prosjektene og det har bare blomstret siden.
Les mer

Slik maler du taket – steg for steg

Lurer du på hvordan du skal male tak inne? Her får du våre beste tips til hvordan du kan male tak for å få et resultat som varer og ser flott ut.
Les mer

Kjøkken- uten potetskrell!

Denne pandemien har ført til et stort ønske om oppussing og oppgradering av våre hjem. Skjønt helt uforklarlig er det vel ikke, for man kjenner jo på det når kameraet på Teams avslører alle hjemmeprosjekter som gjenstår å bli utført og du avsløres lett når du setter på bakgrunnsfilteret hvor flere i samme møtet har valgt samme filter.
Les mer
Oversiktsbilde av alle De Lillas ansatte og bilparken

15 Lilla år – Slik ble vi størst i Oslo

Har du noen gang sett de lilla bilene i Oslos gater og tenkt «hva er egentlig greia»? Du er nok ikke alene. For å finne svaret må vi innom en spesiell trikketur, et valg som fikk bransjekollegene til å riste på hodet, en unik tro på egen idé, og tusenvis av fornøyde kunder.
Les mer

Fordeler med egen prosjektleder til oppussing

Hvordan planlegge oppussing og hva skal til for å gjennomføre et vellykket prosjekt? En dyktig prosjektleder kan spare deg for både penger og frustrasjoner på sikt når du skal pusse opp. Her skal vi se nærmere på fordelene med å ha en egen prosjektleder, samt hvilket ansvar du tar på deg om du eventuelt vil gjøre det selv.
Les mer
Svein Kåre Paulsen

Pusse opp hus eller leilighet? Dette bør du vite om

Skal du pusse opp huset eller leiligheten? Å pusse opp en hel bolig er et omfattende prosjekt, og det finnes mange feller du kan gå i. Prosjektansvarlig i De Lilla, Svein Paulsen, guider deg gjennom hva du bør tenke på for at oppussingen skal bli en suksess.
Les mer

Flytte kjøkken til stue? Dette bør du tenke på før du starter

Planer om å flytte kjøkkenet? Mange ønsker å skaffe seg et ekstra soverom ved å flytte kjøkkenet ut til stua. Gjort riktig kan endring av planløsning være en ypperlig måte å få mer ut av leiligheten på.
Les mer

Hvor mye koster det å pusse opp kjøkkenet?

Skal du pusse opp kjøkkenet og lurer på hvor mye det koster? Det er mange faktorer du bør tenke over når du skal finne ut av prisen for oppussing av kjøkken. Her tar vi en nærmere titt på fem prisdrivere og forskjellige alternativer, slik at du får en god forståelse av hva det koster å pusse opp kjøkkenet.
Les mer

Oppussing av bad – reglene du må vite om

Planlegger du å pusse opp badet? Mange ønsker å gjøre mye av oppussingen selv for å kutte kostnader, men det kan fort bli en dyr affære. Vi guider deg gjennom regler du bør vite om, hva du kan gjøre selv, og hva du må ha profesjonelle håndverkere til.
Les mer

Hvordan legge gulv? Dette må du tenke på

Vil du vite hvordan du kan legge gulv? Er du godt forberedt og har riktig verktøy for hånden, kan du få et flott resultat. Her ser vi nærmere på alt du må tenke på før du legger gulv for å få et vellykket prosjekt fra start til slutt.
Les mer

Hvor mye koster det å pusse opp bad? Faktorene som avgjør

Planlegger du å pusse opp badet? Hvor mye det koster å pusse opp et bad kan variere veldig. Her guider vi deg gjennom noen faktorer som spiller inn på totalprisen for oppussingen.
Les mer

Levetid på bad – hvor ofte må du pusse opp?

Lurer du på når du burde pusse opp badet ditt? I likhet med så mye annet, kan også badet gå ut på dato. Finn ut hvilke faktorer som påvirker levetiden på badet ditt, og hvordan du kan forlenge den best mulig.
Les mer

Trygg oppussing med gode koronarutiner

De Lilla følger tett opp koronasituasjonen i samfunnet og følger til en hver tid de retningslinjer og tiltak som blir satt av myndighetene.
Les mer

Fra lister til listefrie vegger og tak

Moderne hjem med listefritt mot tak og rundt vinduer er drømmen for mange, men hvordan kan du bygge listefritt uten fare for sprekkdannelser? Her får du gode tips til hvordan du får et flott resultat med rene linjer.
Les mer

Helsparkle vegg? Slik sparkler du vegger

Lurer du på hvordan du skal helsparkle vegger på enklest mulig måte, samtidig som du får et lekkert resultat?.
Les mer
Christian Engebretsen

Sommerhilsen

Mange ønsker å fornye sine hjem og oppussingsmarkedet har blomstret opp det siste året. Vi har hatt en hektisk vinter/vår med fulle ordrebøker til enhver tid, noe vi er svært takknemlig for.
Les mer

Pusse opp kjøkkenet? 10 tips du bør lese før du starter

Det er viktig med god planlegging for å få et funksjonelt og stilfullt kjøkken som du kan nyte i mange år fremover. I hvilken rekkefølge bør arbeidet utføres? Hva trenger du fagfolk til? Hvilke løsninger finnes det? Her får du 10 tips til oppussing av kjøkken.
Les mer

Fast ansatte håndverkere som bor i Norge

Vi i De Lilla har stort fokus på at våre ansatte har en trygg arbeidsplass og at det er trygt for våre kunder å ha våre håndverkere i hus. Alle våre håndverkere er fast ansatt i De Lilla og bor fast i Norge.
Les mer

En påskehilsen i en uvirkelig tid

For noen uker dette har vært! En uvirkelighet som har blitt virkelighet. Når vi gjennomfører våre jevnlige risikoanalyser for De Lilla som selskap, har aldri en pandemi og «lock down» av Norge stått på listen over mulige scenarioer.
Les mer

Huskeliste for ditt hjem – del 1

Bolig er en stor investering. Ved å ta godt vare på boligen din kan du forlenge levetiden betraktelig.
Les mer

Huskeliste for ditt hjem – del 2

Her er en liten sjekkliste på innvendige punkter du bør tenke på, som kan forlenge levetiden på boligen din.
Les mer

God sommer!

Dette halvåret har vi jobbet videre med å fintune prosessene våre. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre prosjektgjennomføringen og sikre kvaliteten i alle ledd for å levere gode oppussingsprosjekter til kundene våre.
Les mer

Ny slogan

Du som kunde skal møte et godt stykke arbeid, uansett hvor i prosessen du er med oss; fra befaring og tilbud til utførelse og ferdigstillelse. Alt dette fører til vårt nye slagord – Godt utført! Rett og slett.
Les mer

10 ting å tenke på før oppussing av baderom

Om du skal pusse opp badet, er det viktig å forberede seg før en går i gang, gjerne også før dere kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og godt tilbud.
Les mer

Malte flater på bad

For mange er nytt bad synonymt med flislagte vegger og gulv. Men malte flater er også en mulighet.
Les mer

Tette bad med Litex

De Lilla har lang erfaring med å pusse opp bad og vårt program for oppussing av baderom er utformet etter mønster fra våtromsnormen og utviklet i samarbeid med våtromsystemet Litex.
Les mer

Verdt å tenke på før du pusser opp

Det er tid for å pusse opp tenker du. Det er flott og kan lønne seg også.
Les mer

Sjekkliste ved valg av håndverkerfirma

Her er en liten sjekkliste du kan bruke når du skal finne håndverkerfirma til din oppussing. Bruk den til å sammenligne ulike leverandører.
Les mer

12 års tetthetsgaranti på bad

De Lilla gir 12 års tetthetsgaranti på baderom rehabilitert av oss, mens loven krever kun 5 års garanti fra håndverksfirmaer.
Les mer

Verdt å tenke på før du pusser opp kjøkkenet

Om du skal pusse opp kjøkkenet, er det viktig å forberede seg før en går i gang, gjerne også før du kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og godt tilbud.
Les mer

Gode grunner til å velge De Lilla

De Lilla organiserer og utfører alt av innvendig oppussing, til avtalt tid og pris.
Les mer

Tenk langsiktig og velg trygghet

Pris er ikke det viktigste for forbruker i valg av håndverker. Trygghet, seriøsitet, god kommunikasjon og dokumentasjon er viktigere elementer viser en kjennskaps- og holdningsundersøkelse Kantar TNS har utført.
Les mer

Kan bli en dyr erfaring!

Mange kan skrive under på at det å kjøpe inn billige tjenester kan bli svinaktig dyrt til slutt. Det er mange i privatmarkedet som har dyrekjøpte erfaringer fra sine prosjekter – og dessverre ser det ikke ut til at folk lærer av egne eller andres erfaringer.
Les mer

10 ting å huske på når du skal male panel

Om du skal male eller behandle panel, er det viktig å forberede seg godt før du går i gang, gjerne også før dere kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og eventuelt et godt tilbud.
Les mer

Fordelen med å helsparkle vs flekksparkle

Om du skal sparkle vegger og tak er det viktig å forberede seg før du går i gang, gjerne også før du kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et godt prosjekt og riktig tilbud.
Les mer

Ny trapp eller fornyelse av den du har?

Det å sette opp en ny trapp kan være svært kostbart. Men det er mange muligheter til å freshe opp en eksisterende trapp.
Les mer

Lag en lysplan og følg den

Uansett hva du skal pusse opp er det viktig å tenke på lyssetting. Og det er smart å forberede seg før en går i gang, gjerne også før dere kontakter en leverandør.
Les mer

Tid for nye vinduer?

Om du tenker på å sette inn nye vinduer, er det svært viktig å forberede seg før en går i gang, gjerne også før man kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og godt tilbud.
Les mer

Å flytte kjøkkenet bør gjøres riktig

Tenker du på å flytte kjøkkenet kan det være verdt å tenke gjennom en del saker og forberede dere før dere kontakter oss i De Lilla. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og godt tilbud.
Les mer

Ta vare på fugene

God rengjøring av baderommet er med på å bevare baderomsflisene og ikke minst flisenes svakeste punkt som er fugen.
Les mer

Velg riktige fliser for deg

Å pusse opp badet er en stor investering som skal vare i mange år fremover. Da er det viktig at du tenker nøye gjennom hvordan du vil ha det på ditt bad.
Les mer

Verdt å tenke på ved legging av gulv

Å legge gulv handler mye om godt forarbeid, valg av riktig type gulv til ditt bruk, samt å sikre at gulvet legges for et varlig godt resultat.
Les mer

Velg fagfolk når det er behov for det

Mange ønsker å gjennomføre oppussing i sin egen bolig selv. Men akkurat våtrom bør man styre unna.
Les mer

Tenk på dette ved skifting av dører

Dersom du tenker på skifte dører i hjemmet ditt er det smart å forberede seg før en går i gang, gjerne også før dere kontakter en leverandør. Dette for å kunne ha et best mulig grunnlag for et riktig prosjekt og godt tilbud.
Les mer