Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Maleoppdrag - Vi utfører alt av innvendig malerarbeid

Har du maleoppdrag for stue, kjøkken eller soverom? De Lilla utfører alt av innvendig malerarbeid med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris. Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan og er stolte av faget sitt.

Malermester

Kvalitetsbevisste malere

Fast pris og ferdigdato

Vil du ha et uforpliktende tilbud eller befaring av din bolig? Ta kontakt med oss i dag.

Grunnarbeidet og valg av maling er viktig for å lykkes

Hemmeligheten bak en enhver vellykket malerjobb er planlegging og godt forarbeid. Ulike vegger og tak krever ulike fremgangsmåter og malingsprodukter.

Grunnarbeid: Er det panel, gips, tapet eller mur der i dag? Hvilken forfatning har veggene og taket? Disse spørsmålene vil legge grunnlaget for vår anbefaling til deg når det kommer til valg av riktig grunnarbeid. Skal vi flekksparkle, helsparkle, bruke armeringsduk eller rive ned og bygge opp på nytt.

Maling: Hvilken farge ønsker du å male i? Hvilket sluttresultat ønsker du? Når det kommer til valg av farge og maling er det to stikkord som gjelder som mange ikke tenker over, nemlig glansgrad og fargeprøver. Glansgrad beskriver hvor matt eller glinsende malingen fremstår på en skala fra 0-100, hvor 0 er helt matt og 100 er full glans. Når du skal velge farge er det også helt essensielt å teste flere ulike fargeprøver. Hvordan fargen ser ut kan variere veldig avhengig av lys, størrelse på rommet, og lignende. Derfor er det viktig å bruke god tid på å finne riktig farge til akkurat det rommet du planlegger å male om.

Planlegg maleoppdraget

Fire nivåer som bestemmer finishen

Våre malereksperter vurderer maleoppdraget, og gir deg råd tilpasset rommet du ønsker å male og dine forventninger. Vi hjelper deg med å velge hvilket nivå du bør legge deg på, etter hva slags resultat og finish du ønsker. For å gjøre det enklere for deg å forstå sammenhengen mellom grunnarbeid, kostnad og sluttresultat, har vi delt dette inn i 4 nivåer:

Når farge er viktigst

Passer for deg som kun ønsker å bytte farge, eller friske opp rommet med et malestrøk. Grunnarbeidet er begrenset til å tette små spikerhull og hakk med flekksparkling. Jo nyere veggen eller taket er, jo bedre blir resultatet.

Husk på at ved flekksparkling vil området som blir sparklet glattere enn resten av veggen. Dette vil kunne synes når det er malt over.

Glatt og helhetlig sluttresultat

Dette gir en pen finish og passer for deg som ønsker et glattere resultat med strukturerte vegger som utgangspunkt. Her helsparkler vi tak og vegger, grunner og maler to strøk. Vær oppmerksom på at sprekker kan oppstå over tid som resultat av at underlaget beveger seg, slik det gjør i norske hus ved temperaturendringer gjennom årstidene.

Kvalitetsarbeid som varer over tid

Sluttresultatet her blir en helt glatt overflate som gir et pent og helhetlig uttrykk som varer.
I tillegg til å helsparkle legger vi her armeringsduk. Sprekker i hjørner, lister og utforinger blir fuget. Deretter grunner vi og maler 2 strøk. Listverk og utforinger blir flekksparklet to ganger og malt 2 strøk.

I Norge er byggene mye i bevegelse gjennom årstidene, og det kan gi sprekker i veggene. En armeringsduk gir betydelig beskyttelse på dette.

Nye konstruksjon for en moderne følelse

Aller best resultat med lengst holdbarhet oppnås ved å rive vegger og tak, og bygge dem opp på ny. Vi går helt inn til reisverket og isolerer på nytt. Da kan vi i tillegg skjule ledninger, kabler og rør i veggen som gir rommene en moderne og ny følelse.

I eldre bygg og boliger kan det ha vært flere år med slett arbeid som er vanskelig å skjule ved å sparkle og male over. I tillegg vil man oppdage feil og få mulighet til å utbedre konstruksjon, elektrisk anlegg, fuktskader etc ved å åpne vegger og tak.

 

Godt dokumentert ved salg

Tenk også gjennom hvordan prosjektet kan slå ut på prisen når du en dag skal selge boligen din. Fagmessig og dokumentert arbeid slår direkte inn på taksten. Gjør du det riktig i første runde, slipper du å betale to ganger for samme arbeid.

Prosjektledelse for en enkel prosess

Ved å benytte De Lilla sin kompetanse og la våre prosjektledere ta prosjektansvaret kan du trygt reise bort eller være på jobben mens vi sørger for at det blir malt hjemme hos deg. Vi planlegger og sørger for at alle kommer til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet, uten søl. Det er din beste garanti for et godt resultat.

Vil du ha et uforpliktende tilbud på et maleoppdrag eller kanskje ønsker en befaring, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet nederst på siden.

Referanser

De Lilla pusser opp for over 500 kunder hvert år. Her kan du lese erfaringen til noen av dem.

Walk-in-closet og smart hjemmekontor

Boligeieres behov endrer seg i takt med tiden. Da må også boligen endres. Walk-in-closet og hjemmekontor er nye ønsker som relativt enkelt kan bygges inn i gamle leiligheter.

Les mer

Fabelaktig evne til å se prosjektet

«Allerede ved befaringen utmerket De Lilla seg med en grundighet langt over konkurrenten, og en fabelaktig evne til å se prosjektet fra min side, slik at jeg som kunde kunne få et realistisk bilde av prosjektets omfang, dets muligheter og mulige fallgruver»

Les mer

Ønsket prosjektstyring

Jon og Siw har pusset opp tidligere og var da misfornøyd med fremdriften og kommunikasjonen fra entreprenøren. Når de nå skulle pusse opp kjøkken, stue, gang og gjesterom ønsket de en totalleverandør med prosjektstyring.

Les mer
Se flere referanser

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

Hvordan male vegg inne? Gode tips for et flott resultat

Les mer Pil til høyre

Fra lister til listefrie vegger og tak

Les mer Pil til høyre

Helsparkle vegg? Slik sparkler du vegger

Les mer Pil til høyre

Slik maler du taket – steg for steg

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler
Kontakt oss

Kontakt oss

Vi er sommerstengt tom 28. Juli. Alle henvendelser vil bli besvart 29. Juli. Riktig god sommer!
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.