Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

De Lillas samarbeidspartnere

De Lilla har veldig gode samarbeidspartnere vi trekker inn når det trengs.

Pure & Original Paint

Pure & Original oppfyller de høyeste standarder og kun de beste materialene brukes. Alle produktene er vannbaserte og farget med 100 % naturlige pigmenter. Malingen har lavest mulig VOC-nivå, noen malinger er til og med helt VOC-frie. Produktene er også veganske og ikke testet på dyr. Pure & Original maling er etisk produsert i Belgia og oppfyller høye kvalitetsnivåer, med minst mulig økologiske fotavtrykket i tankene. Pure & Original bidrar til et positivt inneklima, malingen passer også godt for sensitive brukere og personer med allergier.

Les mer om Pure & Original her

Kvik

Kvik kjøkken brenner for dansk design, og det er grunnlaget for alle produktene – skjønnhet, enkelhet, funksjonalitet. Det er alltid tidløst og moderne. Vårt nøye utvalgte sortiment av danske designkjøkken inkluderer noe for enhver smak – enten du elsker tradisjonelt eller moderne. De passer vakkert inn i hjemmet ditt og livsstilen din.

https://www.kvik.no/finn-butikk/kvik-slependen

Norfloor

Norfloor har helt siden starten i 1979, levert fliser, baderomsinnredninger og tilbehør til tusenvis av norske byggeprosjekter og er Norges eldste flis-kjede med 29 butikker spredt over hele landet.
Les mer om Norfloor her

Oslo VVS Senter

Oslo VVS Senter har med sine 1200 m2 størst utvalg av baderomsinnredning og tilbehør i butikk. Her møter du kompetente medarbeidere med interesse for faget.
Les mer om Oslo VVS Senter her

Bergersen Flis

Bergersen Flis er en av Norges ledende leverandører av fliser og baderomsutstyr til private og profesjonelle. Vi tilbyr et stort utvalg av fliser med tidsriktig design og av god kvalitet i alle prisklasser.
Les mer om Bergersen Flis her

Flisekompaniet

Flisekompaniet er landets ledende kjede innenfor salg av fliser, naturstein og VVS til forbruker-, proff- og prosjektmarkedet. Vi har stort utvalg av produkter i alle prisklasser, samt kunnskap og den beste service.
Les mer om Flisekompaniet her

Norsk Gulvservice/Skogr

Norsk Gulvservice leverer gulvsliping og vedlikehold. Vi er eier av butikken Skogr as, som leverer rådgivning og salg av gulv. Hos Skogr finner du ledende design og faglig veiledning for å skape det perfekte hjem eller fritidsbolig. Skogr holder til i Drammensvn 130 på Skøyen

Les mer om Skogr her

Les mer om Norsk gulvservice her 

Maxbo Proff

Vår byggevareleverandør.
www.maxbo.no

Litex

Med Litex® Våtromsystem får du et bad som garantert er fritt for fukt, sopp og råte i konstruksjonen. Litex har Teknisk Godkjenning fra Sintef Byggforsk.
Les mer om Litex her

Unilon

Unilon skaper en revolusjon ved at du kan få hjelp av høyt utdannede interiørarkitekter og Interiørdesignere til en god pris. Unilons prispakker gjør det enkelt for deg å vite hva du får og hva du skal betale.
Les mer her eller ring 21 42 09 99

Kontakt oss

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjema og vi vil kontakte deg senest innen to virkedager.
For at vi skal kunne gi deg best mulig oppfølging, trenger vi litt mer utfyllende informasjon. Derfor har dette skjemaet flere spørsmål som skal hjelpe oss med å gi deg riktig oppfølging.

E-postadressen vil kun bli brukt til å besvare denne henvendelsen.
Maks 8 siffer, f.eks. 11122333.
Er du tidligere kunde?
Hva ønsker du hjelp til på badet?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .jpg, .jpeg, .png, .gif, .doc, .docx og .pdf.
Har du valgt kjøkkenleverandør?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til på kjøkkenet?
Hva trenger du hjelp til for å pusse opp inne?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du totalrenovert?

Maximum file size: 5MB

Tillatte filtyper er .doc, .docx og .pdf.
Hva ønsker du hjelp til å få malt?
Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger.