Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

De Lilla+: Gjør oppussingsvasken riktig med Conluo

Rengjøring er ikke så rett fram som mange tror. I nyoppussede boliger kan du i verste fall ende opp med å gjøre skade på det nye resultatet om du bruker feil vaskemidler og utstyr. Derfor har vi, gjennom De Lilla+, inngått et samarbeid med Conluo. Conluo har lang erfaring med byggevask og har gode triks i ermet for å hjelpe kundene våre.

Boligen trenger en god rundvask etter en oppussing. Byggestøv har en tendens til å legge seg i alle kriker og kroker. Men du må være bevisst på hvilke vaskemidler og vaskeredskap du bruker. På den måten unngår du å ødelegge det nyoppussede resultatet.

– Nye flater som parkett, nymalte vegger, fliser og benkeplate krever kunnskap for å vaske riktig. Spesielt når det er helt nytt. Ved å bruke et profesjonelt vaskebyrå med kunnskap om byggevask er du sikret et skinnende resultat, uten å ødelegge noe. I tillegg er det også godt å få flytte inn igjen i et nyoppusset og nyvasket hjem, sier Mustapha El Hammchi, driftssjef i Conluo.

Conluo har flinke ansatte på laget

Rengjøringsbyrået Conluo har siden oppstarten i 2009 satt søkelyset på å heve bransjestandarden. Det gjør de blant annet gjennom grundig opplæring i bedriften, og ved å sette medarbeidere og kunders behov først.

– Vi har et ansvar for å gjøre jobben riktig. Da må vi har flinke folk på laget, sier Hammchi.

Dette er også noen av grunnene til at Conluo nå blir en del av konseptet De Lilla+, et samarbeid som skal gjøre oppussing sømløst for kundene.

Conluo leverer alt av renholdstjenester

Dette gjør mange feil

Vi vet alle hvordan vi bruker mopp og grønnsåpe, eller? Det er ikke Hammchi helt enig i.

– Den største feilen er at folk bare setter i gang med å vaske, uten å ha det riktige utstyret eller kjemikaliene. Sprayer du ned en nymalt vegg kan du ende opp med skjolder eller at du gnikker av malingen.

Hammchi har sett mange ødelagte dører, benkeplater og gulv gjennom sine 28 år i rengjøringsbransjen. – Jeg blir litt nervøs når kunden forteller at de allerede har vasket hele leiligheten med grønnsåpe.

Og det er ikke bare det som er nytt som kan bli ødelagt. Hammchi forteller at et trent øye kan se forskjell på slitasje og alderdom, og det at noe er skittent.

– Vi ser ofte at noen har skrubbet seg i hjel på en flekk som egentlig er slitasje, og ikke kan vaskes bort. Det kan ende med at resultatet blir verre enn utgangspunktet. For å fikse det må det heller males eller pusses.

Bruk av riktige kjemikalier er viktig

Visste ikke hvor rent badet egentlig kunne bli

Den morsomste tilbakemeldingen Conluo får av kunder er at de ikke visste hvor rent badet egentlig kunne bli.

– Mange vet ikke at de egentlig har hvite fuger i flisene eller hvor blank dusjen kunne bli. De blir ofte overrasket når de kommer tilbake etter at vi har vært der noen timer, forteller Hammchi.

 

Flytt inn med én gang

Oppussing kan være krevende. Da er det deilig å kunne ta hjemmet i bruk med én gang, i stedet for å sette i gang et stort vaskeprosjekt. Conluo kjenner godt til hvordan de skal gå fram i nyoppussede hjem, og kan hjelpe deg med vasken.

Verdt å lese

Her får du masse gode tips og råd på hva du bør tenke på når du skal pusse opp. I tillegg forteller vi deg litt hva som skjer i De Lilla. God lesning!

De Lilla+–Nå blir det enda lettere å pusse opp

Les mer Pil til høyre

Enklere oppussing med Wanda

Les mer Pil til høyre

Interiørdesign for alle

Les mer Pil til høyre

Fordeler med egen prosjektleder til oppussing

Les mer Pil til høyre
Se flere artikler