Hopp til hovedinnholdet Kontakt oss

Det du trenger med De Lilla+

Vi har tenkt: Hvordan kan vi gjøre oppussingsprosessen enda enklere for våre kunder?  Med De Lilla + tilbyr vi noen utvalgte og kvalitetssikrede leverandører som bidrar til en lettere oppussingsprosess fra start til slutt.

Gjennom De Lilla+ kan du få profesjonell hjelp til valg av farger, materialer, belysning og smarte løsninger. Deretter kan du få noen til å hente, lagre og returnere møbler og annet innbo som står i veien og kan bli støvet ned under oppussingen. Og etter vi er ferdige, kan du overlate rengjøringen til de profesjonelle som vet hvordan byggestøv fjernes.

 

Ta kontakt med våre samarbeidspartnere i dag for å se hvordan de kan hjelpe deg, til en ekstra gunstig pris gjennom De Lilla+.

Unilon – profesjonell interiørarkitekt for folk flest

Som De Lilla kunde får du gratis oppstartsmøte.

Unilon er et innovativt interiørarkitektfirma som jobber for bedrifter, private og det offentlige. Visjonen er å gjøre profesjonell interiørdesign tilgjengelig for folk flest – der du jobber, bor eller ferierer.

De har jobbet online og fysisk for å betjene kunder siden 2015, og var det første interiørarkitektfirmaet i landet som utarbeidet åpne fastprispakker.

Unilon setter bærekraft høyt og er blant annet Miljøfyrtårn. I tillegg har de utviklet egne bærekraftspakker til de som er ekstra miljø- og designbevisste. Unilon er en del av innovasjonsklyngen Construction City, som er en drivkraft for samhandling og nye løsninger i bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen.

Ta kontakt med Unilon for en uforpliktende samtale,  21 42 09 99 eller 930 09 930

Wanda – enkel lagring mens du pusser opp

Som De Lilla kunde får du gratis lagring av 4 esker i 6 måneder og 5 esker gratis til å pakke i. Bruk rabattkode: DELILLA.

Skal du pusse opp og trenger å få møbler og ting ut fra hjemmet? Wanda henter, lagrer og returnerer tingene dine – enkelt og rimelig!

Fra 15 kroner i måneden kan du lagre møbler, esker eller ting. Med et tastetrykk bestiller du henting og retur hjem til deg når du vil. Du kan også bestille esker til å pakke inn tingene dine i.

Kom igang på wanda.space/no/delilla

Conluo – rengjøring etter oppussing

Som De Lilla kunde får du 10% rabatt på vask

Det blir mye byggstøv – selv når håndverkerne er flinke til å rydde opp etter seg. Og det tar gjerne mer enn 24 timer før støvet legger seg. Etter en oppussing skal vinduer pusses, tepper renses, gulv bones, lim- og silikonrester fjernes, vanskelige flekker bort og selvfølgelig må byggstøv høyt og lavt fjernes. . Overlat jobben til profesjonelle, som vet hvordan man får bort rester av diverse festemateriell, hvor støvet legger seg osv – og som gjør det effektivt.

Conluo har en egen avdeling for slike oppdrag som dette.  For at du skal føle deg komfortabel og trygg kan vi også fortelle at Conluo tar godt vare på sine ansatte og har f.eks. tariff-avtale. De er Miljøfyrtårn, medlem av NHO og er ISO-sertifisert. Les mer om Conluo her

Kontakt Concluo for å avtale en byggevask