12 års tetthetsgaranti på bad

De Lilla gir 12 års tetthetsgaranti på baderom rehabilitert av oss, mens loven krever kun 5 års garanti fra håndverksfirmaer.

De Lilla har lang erfaring og bred kompetanse innen oppussing av bad. Vi vet hvordan et bad skal bygges opp for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.

«Hvis du tenker å ta noen snarveier for å spare penger når du pusser opp, er ikke badet rommet du bør gjøre det på. Å velge dårlig kvalitet her kan bli dyrt i det lange løp,» sier Svein Paulsen som er prosjektansvarlig i De Lilla.

Paulsen har lang erfaring med oppussingsprosjekter, han er opptatt av at kundene skal få gode løsninger og mest mulig for pengene. «Tenk kvalitet, og spar heller litt lenger for å realisere drømmene du har. Badet skal vare lenge og da er det verdt å vente litt for å få det akkurat som du vil ha det og for å få de beste løsningene» sier Paulsen.

Dette baderommet pusset De Lilla opp for en mann på Hosle i Bærum.  Han var godt fornøyd med alt.

Dette er også er økonomisk smart, fordi produkter og materialer av god kvalitet vil holde lengre og trenger ikke å skiftes ut så fort på grunn av slitasjeskader. Hvis du investerer i kvalitet, vil det også slå positivt ut den dagen du skal selge boligen.

De Lillas program for rehabilitering av bad er etter mønster fra våtromsnormen (Norsk standard) og utviklet i samarbeide med våtromsystemene Litex og ARDEX. Baderomsteamene involverer snekkere, flisleggere, elektrikere, rørleggere og malere.

De Lilla tilbyr fast pris og garanterer ferdigstillelsestidspunkt. Ved ferdigstillelse får du dokumentasjon med bilder.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss