Velg riktige fliser for deg

Å pusse opp badet er en stor investering som skal vare i mange år fremover. Da er det viktig at du tenker nøye gjennom hvordan du vil ha det på ditt bad. Du må ta valg som er rette for deg.

Det valget du tar, om det er store eller små fliser, farger og mønster, bør være et resultat av en overveielse mellom flere komponenter. Både funksjon og estetikk er viktig når du skal pusse opp badet. Derfor må du både tenke på hvilken atmosfære du ønsker å skape, og ta i betraktning de praktiske funksjonene til flisene.

Bruk tid på å finne riktige fliser, velg med tanke på at de skal ligge en stund.

Bruk tid på å finne riktige fliser, velg med tanke på at de skal ligge en stund.

Fliser i større formater

Det er veldig populært med fliser i større format for tiden. Store fliser er ingen nyhet, men er blitt mer og mer populært.  Det har tidligere vært mye 30×30, men nå vil flere ha 45×45 eller 60×60, og storformatfliser kommer mer og mer.

Store fliser har den fordelen at rommet kan føles litt større, så ikke vær redd for å legge store fliser i små baderom. Det føles også ofte renere, fordi du har mindre fuger. De større flatene gjør det også enklere å holde rent.

Men mange ønsker en spafølelse på badet, da velger man som regel enten veldig store fliser eller veldig små. Ofte har man da også samme fliser på gulv og vegg. Små glassfliser eller små mosaikkfliser kan gi badet et ekslusivt preg.

Men det viktigste rådet vi kan gi er at du bruker tid på valg av fliser, det er ikke så enkelt å ombestemme seg når de er lagt.

Kontakt oss

Kontaktskjema 2021

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med andre. Les mer om vårt personvern.

Kontakt oss